lauantai 10. marraskuuta 2012

Itse tehty joululahja pukinkonttiin?

Suuri missioni tehdä kaikki joululahjat itse on kovaa vauhtia kariutumassa ajan puutteen vuoksi. Joitain joululahjoja aion kuitenkin edelleen tehdä itse ja tänään teinkin yhden proton lahjasta, jonka tekeminen ei vie kovin paljoa aikaa. Vanhoista kankaista, vanulevystä, puuhelmistä, ohuesta rautalangasta ja paksusta ruostuneesta rautalangasta syntyi sydänketju. Kaikki tarvikkeet löytyivät omista varastoista, joten kauppaankaan ei tarvinnut vaivautua. Aika kiva mielestäni! Tämä jää meille - katsotaan saanko tehtyä lisää samanlaisia käärittäväksi lahjapaperiin.. ;)




9 kommenttia:

 1. Mä ottaisin mielelläni vastaan tällaisen lahjan jos joku lähipiiristä väkertäisi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Jospa joku väkertäis jotakin..

   Poista
 2. Ihana idea ja kauniisti toteutettu. Minustakin on mukava antaa itse tehtyä, saa nähdä miten tänä jouluna aika ja ideat riittävät:)
  Leppoisaa lauantai-iltaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin! :) Minusta tuntuu, että tällä hetkellä ideoita pursuaisi päästä vaikka kuinka, mutta aika on se kynnyskysymys.. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! :)

   Poista
 3. Ihana! Minäkin arvostan suuresti omatekoisia ja tuo "kaikki tarvikkeet löytyvät omasta takaa" on ihan superia! Hyvä Sanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cilla! Tykkään tehdä kaikenlaista niistä tarpeista, joita kotoa (tai kirppikseltä) löytyy. Jotenkin osa itsetehdyn ajatuksesta häviää, jos paljon tarvikkeita pitää ostaa kalliilla kaupasta. Kaikkea ei tosin voi aina kotoa löytää :)

   Poista
 4. Todella kaunis koriste! Onko rautalanka ommeltu sydämien väliin? Miten nuo helmet olet kiinnittänyt rautalangan päihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Anteeksi, että vastaan kuukauden myöhässä. En ollut humannut kommenttiasi jostakin syystä. Rautalanka on siis niin paksua, ja kankaat niin "harvoja", että pujotin rautalangan valmiiksi ommeltujen sydänten läpi. Helmet on pujotettu rautalankaan ja rautalangan päät kierretty niin, että helmet eivät pääse putoamaan. Selitinköhän ymmärrettävästi? :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)