torstai 14. marraskuuta 2013

Arjen ilostuttajat - Voita kylpylälahjakortti!HYVÄ RUOKA

Työ- ja hoitopäivien jälkeen on usein niin kova nälkä, että ruuan tekemiseen ei jaksa käyttää kovin paljoa aikaa. Jos edellisiltä päiviltä ei ole jäänyt tähteitä, tulee ainakin tässä taloudessa sorruttua vähän liian usein pinaattilettuihin tai kalapuikkoihin. Silloin kun töistä on mahdollista lähteä vähän aikaisemmin, yritän tehdä pikkuisen parempaa arkiruokaa. Kun päivän päätteeksi saa vatsansa täyteen hyvästä ja ravitsevasta ruuasta, koko ilta on yleensä tavallista parempi. 


AIKAA OMILLE JUTUILLE

Hyvän ruuan lisäksi saan arkeeni paljon energiaa siitä, että ehdin tehdä työpäivän ja kotiaskareiden lisäksi myös omia juttujani. Yleensä nämä "omat juttuni" liittyvät käsitöihin tai liikuntaan. 


OMA PERHE JA LÄMMIN KOTI

Vaikka äiti-ihminen minussa peräänkuuluttikin juuri äsken omaa aikaa, on arjessa silti yksi asia ehdottomasti yli muiden. Se on aika oman perheen kanssa. Parasta arkiluksusta siis on minulle se, että joku arki-ilta viikossa koko perhe on kotona, takka on tulilla ja sauna lämpiämässä. 

Mistä asioista sinä saat hyvän mielen ja virtaa arkeen?

Tee aiheesta blogipostaus ja osallistu 500 euron kylpylälahjakortin arvontaan. 
Toimi näin:


Tee blogipostaus, jossa kerrot vähintään kolme asiaa, jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Liitä postaukseen Lambi-banneri kopioimalla kuva blogistani. Kun haaste on tehty, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja osallistut lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan viikolla 48.


* Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 


Minä bongasin haasteen IISAN blogista - Kiitos vinkistä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)