maanantai 4. elokuuta 2014

Luopumisen tuskattomuus

Kyllä kuulkaa täällä Keski-Suomessakin osataan! Lauantainen blogikirppis oli menestys, kuten jo Facebookin puolella nopeasti huikkasinkin. Myyjiä oli tupa täynnä, ja jo ennen kirppiksen aukeamista asiakkaita oli jonoksi asti. Eikä jono ollut kovin lyhyt. Vai mitäpä tuumaatte seuraavasta kuvasta?


Tavara vaihtoi myös mukavasti omistajaa. On paljon mukavampaa myydä itselle tarpeettomat tavarat saman päivän aikana, kun viedä rompetta itsepalvelukirppikselle ja ravata monta kertaa viikossa järjestelemässä pöytää. Kun on itse myyntipöydän takana, pystyy myös hinnoista tinkimään, jos tarkoituksena on lähinnä saada tavarat pois omista käsistään. Helppoa! Minä tykkäsin tapahtumasta niin, että olen ehdottomasti mukana, jos blogikirppis järjestetään täällä uudestaan. Kiitos vielä Katriina, joka oli itse pääjehu tapahtuman järjestämisessä ja jolta muuten tämän postauksen kuvatkin on lainattu! :)


Kirppiksen myötä innostuin panemaan Toriin myyntiin myös vanhan sohvapöytämme ja sehän menikin kaupaksi todella nopeasti. Ihanaa, kuinka tavarasta luopuminen voikaan saada aikaan hyvän mielen! Nyt on olkkarissa taas tilaa temmeltää, kun iso pöytämöhkäle on pois ja blogikirppiksen myötä kaapeissa taas hieman enemmän tilaa. 

Lopuksi vielä asiaan, josta minun piti kirjoitella jo aiemminkin, mutta unohdin kokonaan. Tarkkasilmäinen on saattanut jo huomata, että Kotvasia-blogi on nyt osa Indiedays inspirationia. Portaaliin kuuluminen ei muuta blogini sisältöä eikä näy teille muuten kuin Inspiration-jäsenpalkkina blogin oikeassa reunassa sekä vaihtuvana mainosbannerina blogin yläreunassa. Toivon, että portaalin avulla yhä useampi lukija löytää tiensä blogiini! Pysythän sinäkin mukana! :)1 kommentti:

  1. Tervetuloa joukkoon Indiedays joukkoon <3
    Toivottavasti pääsen seuraavaan kirppari tapahtumaanne.

    t.Sanna

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)