keskiviikko 20. elokuuta 2014

Reipasta punaista ja uusia alkuja

Olin kaavaillut valkoista joustopitsiä lähinnä tummanharmaisiin pohjiin, mutta naapurin toiveesta yhdistinkin sen kirkkaanpunaiseen pohjaan. Johan tuli pirtsakka! Rusettimaisuutta pitsinauhaan sain kiristämällä nauhan toisesta sivusta valkoisella napilla. Mitäs tykkäätte tästä? Minä tykkään. Kiitos vain sinä, joka kirppiksellä pitsinauhasta vinkkasit! En kuitenkaan päässyt tällä kokeilulla eroon siitä harmaa-valkoisesta ja harmaa-mustasta pipoajatuksesta, joten sellaiset lähtee kokeiluun seuraavaksi. Punaisesta villiintyneenä tein vielä punaisen pilkkurusettipipon. Tänään kävimme tutustumassa isosiskon kanssa kerhoon. Vaikka naapurustossa on paljon lähes samanikäistä leikkiseuraa, tulee viikoittainen ohjelma enemmän kuin tarpeeseen. Kerho sijaitsee lähipäiväkodissa, ja sitä on aamupäivisin parina päivänä viikossa. Pikkuisen neitiä ujostutti tutustumiskerralla, mutta onkos tuo ihme. Kyllä minuakin aina kaikki uusi vähän jännittää!

Ilmoitin isosiskon myös satujumppaan, vaikka hän itse toivoikin pääsevänsä balettiin. Jos viime aikoina neidin ahkerasti esittelemät jalkojen ojennukset ja pyörähdykset vielä jatkuvat, täytyy balettiakin jossain vaiheessa kokeilla. Nyt satujumppa riittäköön. Lapsen ensimmäiset harrastukset ovat muuten aika jännittäviä äidinkin mielestä. Kuinkakohan se pikkuinen siellä pärjää? Mitä sinne puetaan päälle? Niin, mitä satujumppaan muuten puetaan päälle? Kertokaahan te kokeneemmat!

Vaikka tänäänkin on ripisinyt vettä vähän joka välissä, on syksyssä kuitenkin oma viehätyksensä - Alkaa kaikki uusi ja jännä! :)

9 kommenttia:

 1. Voi mahdoton miten kivat pipot, ja niin suloinen malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään pipoista ja mallista vieläkin enemmän ;)

   Poista
 2. Ihania pipoja! Jos et mulle oo vielä ehtinyt pipoa tekemään, niin tuommonen pitsipipokin ois kyllä kiva!;) Terkuin siskosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatatpa saada omasi pikemmin kuin arvaatkaan ;)

   Poista
 3. Pipo on todella kaunis! Aivan mahtava idea käyttää joustopitsiä rusettina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joustopitsi on kyllä trikoopipossa ihan ehdoton. Ei kiristä vanne päätä, kun rusettikin joustaa :)

   Poista
 4. Oi kun on söpö - malli myös ;-)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)