tiistai 9. joulukuuta 2014

Pienten kätösten tekemiä pieniä joululahjoja

Kun kerran muutkin, niin kyllä minäkin! Olen nähnyt monia tosi kivoja Fimo-massoista tehtyjä koruja ja joulukoristeita, joten nappasin kauppareissulla kokeiluun yhden paketin.

Sen suurempaa ideaa ei ollut, ja kun pikkutonttu kolmevee näki massan kaulittuna, hän oli heti puuhassa mukana. Piparimuoteilla kuuluu tällaisesta massasta painella kuvioita - tietysti! Niinpä annoin pikkutontun painella haluamansa kuviot. Massasta muovautui heppoja kokonainen lauma. Pillillä teimme niihin reiät, joihin paistamisen jälkeen pujotimme narut ja muutaman helmen. Kolmevuotiaalta onnistui kaikki muu paitsi solmut. Niitä pitää vielä harjoitella. Koruista tuli mielestäni aika hauskoja. Näillä saa pikkutonttu lahjoa niitä, joille pienen joulumuistamisen tahtoo antaa. :)
Instagramia seurailleet tietävätkin, mitä olen iltaisin puhaillut - ommellut pipoja nimittäin! Hauskaa, että niin moni on löytänyt verkkokauppaamme, vaikka markkinointi on ollut kovin vähäistä. Jos sinä haluat tilata vielä pipon pukinkonttiin, tee tilaus 13.12. mennessä. Näin ehtii paketti vielä jouluksi perille! :)

Niin, minut siis löytää nykyään myös Instagramista nimierkillä @kotvasia_sanna. Olen tuon Instan kanssa vähän jälkiherännäinen, mutta pikkuhiljaa opettelen sitäkin käyttämään!


4 kommenttia:

 1. No vaan on kivoja! Ja siis pipoja? Verkkokauppa? Missä? Tarvitsen pipon. Nopeasti. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipojapa hyvinnii. Sivupalkissa on banneri puotiin - www.kotvasia.fi :) On rusettia, pitsiä ja nappia. Pikaisella aikataulullakin onnistuu, vaan tänään en enää ompele :P

   Poista
 2. Ihania nuo koristeet!!! Ja onpa kiva kuulla, että kauniit piposi ovat menneet hyvin kaupaksi<3 Hieno juttu!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)