torstai 19. maaliskuuta 2015

Vanhan trikoopaidan uusi elämä

Tiedättekö tunteen, kun kaapissa viruu jokin vaate, jota ei millään hennoisi heittää pois, vaikka sitä ei olisi pukenut päällensä ikuisuuksiin? Usein tällaiset vaatteet lähtevät minun kaapistani melko nopeasti kiertoon, mutta joskus jokin vaatteessa viehättää niin paljon, että sille on pakko keksiä uutta käyttöä.


Tällainen vaate oli vanha t-paitani, jonka kaulus oli lörpsähtänyt ja saumat kieroutuneet. Muutenkin koko paita oli kummallisesti kutistunut.. (!) Valkosininen kukkakuosi sen sijaan puhutteli. Eipä tuosta paidasta mitään suurta olisi saanut loihdittua, mutta ihanan keväisen pipon siitä kuitenkin vielä sain tehtyä. Pipo on yksinkertainen lörppäpipo. Alareunassa käytin hyväkseni paidan alakäännettä.


Ihan ei vielä tällaisella pipolla ulkona tarkene, mutta keväämmällä on hyvä olla myös tällaisia hieman ohuempiakin pipoja. Isompi neiti tykästyi pipoon kovasti, mutta en ole varma, kenen käyttöön pipo päätyy, sillä sama koko mahtuu minullekin.. ;)



8 kommenttia:

  1. Hih! Onks vähän söde :D

    Kivaa päivää!

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis kuosi kankaassa. Sopiikin kevätpipoksi todella hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tykkään tuosta kankaasta. Paitanakin oli tosi ihan, mutta niin vain kutistui pieneksi..

      Poista
  3. Onpas kiva pipo! Kaunis, suloinen kuosi! Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Todella kiva idea, ja ihana kuosi kankaassa! Heti alkoi päässä vilisemään omat puserot, että olisko mitään parhaat päivänsä nähnyttä josta voisi pipoa väkertää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olen kirppareillakin aina katellut sillä silmällä, jos löytyis kivoja kuoseja paidoissa :)

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...