sunnuntai 30. elokuuta 2015

Vanha jalkalamppu

Kuun alkupuolella (KLIK) kirjoittelin ihanasta pyöreästä peilistä, joka osui silmiini lähikirppiksellä. Tuossa postauksessa mainitsin, että samalta kirppikseltä matkaan tarttui myös vanha messinginvärinen jalkalamppu. Kuvan lampusta taisin päivittää Instagramiin, mutta tänne blogiin saakka se ei vielä ole päätynyt. Tänään aamuauringossa sain napattua pari kuvaa lampusta. 

Kyseessä on oikeasti aika vanha valaisin, sillä jouduin ostamaan adapterin, sillä lampun alkuperäinen töpseli ei toimi nykyisissä pistorasioissa. Adapterin kanssa lamppu toimii kuitenkin loistavasti. Kuvussa on pieni kolhu, mutta se ei vie tämän yksilön charmia. 
Sen suurempia sisustusuutisia ei täältä suunnasta ole tarjota. Työrintamalla pitää kiirettä ja suurimman osan liikenevästä omasta ajastani koetan pyhittää liikunnalle. Tänään on vuorossa pitkähkö reipastahtinen testilenkki, jonka tarkoituksena olisi näyttää, millaista vauhtia parin viikon päästä koettavalla puolimaratonilla voi lähteä tavoittelemaan. Torstaina oli myös toinen IWELLO-jengin tapaaminen. Silloin kävimme läpi ruokavalioasioita ja teimme tehokkaan core-treenin. Näistä yritän kirjoitella lisää ihan piakkoin! :)

Mukavaa sunnuntaita!
3 kommenttia:

  1. Ihana valaisin! Sopis niiiin meillekin, miksen mä ikinä löydä kirppareilta kuin skeidaa :P

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis löytö! Messingin himmeä kiilto sopii ihanasti valkoiseen taustaan. <3

    VastaaPoista
  3. Kaunis yksilö, johon kuhmut tuovat omaa särmäänsä.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)