tiistai 15. syyskuuta 2015

Yhdessä treenaaminen on kivempaa kuin yksinäinen puurtaminen

Jälleen on aika liikuntapäivityksen, sillä viime viikolla oli IWELLOjengimme neljäs tapaaminen. Tällä kertaa treenin veti meille Sanna, jonka tehtävänä oli muistutella meitä siitä, että treenaamisen tulee olla hauskaa. Koska yhdessä treenaaminen on yksinäistä puurtamista hauskempaa, toteutimme kuntopiirin pareittain. Kyllä siinä väkisinkin suupielet nousivat kohti korvia, kun Lutakon rantapuistossa pareittain kisailimme, kumpi vetää kovempaa, teimme lähes mahdottomilta tuntuvia parikyykkyjä tai hyppelimme lankuttavan parin jalkojen lomitse.
Tällaista kuntopiiriä voisi hyvin tehdä vaikkapa puolison tai kaverin kanssa. Tai ehkäpä äidit voisivat vetäistä puistoon lähtiessään jumppavermeet päällensä ja kuntoilla pikkuisten leikkiessä kiltisti hiekkalaatikolla..? Entä yhdistetyt lasten leikkitreffit ja aikuisten treenitreffit jonkun pihassa? Mitäpä luulette kamut, olisiko tällainen ajatus ihan tuhoon tuomittu? Ainakin minä teen kuntopiiriä huomattavasti tehokkaammin ja paremmalla motivaatiolla, kun mukana on vähintään yksi treenikaveri! :)

Okei, ehkä treenin päälle voisi nauttia kupin kahvia ja pienen palauttavan herkun - tai sitten ihanan, raikkaan smoothien, kuten me teimme yhteistreeniemme päätteeksi. Shake´n go tarjosi meille nimittäin herkulliset smoothiet palauttelujuomiksi. Shake´n go sijaitsee Jyväskylän keskustassa, Jyväskeskuksen aulassa, ja sieltä on helppo napata mukaan terveellinen välipala! Näiden smoothieiden innoittamana minäkin olen surautellut viime päivinä smoothieita useampaan otteeseen. Tällä hetkellä suosikkimaku on banaanin ja puolukan yhdistelmä, sillä puolukka on nyt ihan parhaimmillaan. 


IWELLOn hyvinvointivalmennuksen tiimoilta meillä on muuten suunnitteilla myös lukijatreeni. Olisitko sinä kiinnostunut yhteisestä treenistä kanssamme IWELLOn valmentajan johdolla?

Vaikka olenkin hengeltäni joukkueurheilija, aion kirjoitella teille seuraavaksi yksilösuorituksesta, josta viikonloppuna sain aika huikeat fiilikset - kuulumisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)