tiistai 19. helmikuuta 2013

Paratiisia

Ensimmäiset mustavalkoiset Paratiisi-astiani sain yhdeksän vuotta sitten lakkiaslahjaksi. Värikäs Paratiisi on kuulunut melkein inhokkiastioiden listalle, mutta tähän mustavalkoiseen rakastuin oitis. Sarja on melko tyyris ja harvakseltaan olen sitä hankkinut. Siispä tänään kurvasin työpäivän päätteeksi pikapikaa Jyväskylässä sijaitsevan Viherlandian Iittala Outletiin, jossa kaikki myydään nyt remontin alta pois 50 %:n alella. Moni muukin oli keksinyt saman, mutta onneksi tavaraa oli vielä jäljellä melko hyvin. Siispä oma Paratiisi-kokoelmani sai hieman täydennystä. Kiitos vinkistä Onnen omenia -blogille!  Samalla reissulla bongasin myös pari hauskaa ruukkua. En osannut päättää, kumman värin halua, joten ostin molemmat. Ruukkuihin pitäisi vielä keksiä jotakin istutettavaa.

Viherlandiassa heräsin muuten taas siihen tosiasiaan, että jos aikoo tänä keväänä kasvattaa jotakin siemenistä, pitäisi siihenkin touhuun taas pian ryhtyä. Saas nähdä. Vielä kertaakaan en ole onnistunut viherpeukalona kovin kummoisesti.


Ja mitä teki tämä parivaljakko sillä aikaa, kun minä kuvasin?! "Shiivoo, shiivooo..." :)
5 kommenttia:

 1. Voi kamala, pitääköhän munkin mennä vielä kerran huomenna käymään siellä... Mitään varsinaista tarvetta ei kyllä enää ole, mutta jotain lahjajuttuja voisi tietysti fiksuna tyyppinä ostaa vähän jemmaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli myös tarkoitus ostella lahjoja, mutta yhtäkkiä en siellä keksinytkään mitä ostaisin ja kenelle, joten ostin vain itselleni ;)

   Poista
 2. Mä kyllä repesin tuolle siivouskaksikolle. :D (Mähän en uskalla mennä tuonne Iittalaan ollenkaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä touhu kaukana shiiivouksesta... :)

   Poista
 3. Hei. Minulla on Sinulle haaste blogissani :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)