torstai 14. helmikuuta 2013

Tää on teille!

Ystävänpäiväkortit jäivät lähettämättä tänäkin ystävänpäivänä. Ystävänpäivälahjojakaan ei tullut suuremmin osteltua eikä sydänsuklaarasiaa tai muuta hempeää taida olla liiemmin tiedossa kummalekaan tämän parisuhteen osapuolista. Viime vuonna taisin sentään leipoa muutaman ruman ystävänpäiväleivoksen.


Teitä ihania on kuitenkin paljon. On lapsuudenystäviä, kouluvuosien parhaita kavereita, ystäviä opiskeluajoilta, ystäviksi muuttuneita työtovereita, äitiystäviä ja blogiystäviä. Joidenkin ystävien kanssa ei ole tavattu vuosiin ja toisia taas tulee nähtyä joka viikko. Toisia näkee harvoin, mutta maratonpuhelut pitävät linjat varattuina usein.

Perimmäinen seikka ystävyyssuhteessa taitaa olla se, että joskus ystävien välillä on ollut side, jokin vahva yhdistävä asia. Ystävä on jättänyt jäljen. Vaikka yhteydenpito ystävään on jostain syystä loppunut, jälki on vahva. Monet pienet asiat muistuttavat minua lapsuudesta ja leikeistä ystäväni kanssa. Teinivuosien ystävyyssuhteet ovat puolestaan olleet muokkaamassa sitä, mitä nyt olen. Aikuisempana saatuihin ystäviin puolestaan on helppoa ottaa yhteyttä pitkänkin yhteyshäiriön jälkeen. Heidän kanssaan tietää olevansa ihan sama tyyppi kuin tutustumishetkellä. Heille ei juuri tarvitse selitellä.

Ystäväni, oletpa sitten se lapsuusvuosieni "paras kaveri", yksi nykyelämäni tukipilareista tai jotakin siltä väliltä, voit tietää, että olet ajatuksissani! <3

Hyvää ystävänpäivää teille kaikille murusille! :)
6 kommenttia:

 1. Ajatuksissa olet, vaikkei aina tuu soiteltua :) Silti soitellessa tai nähdessä jutut jatkuu siitä mihin jäätiin ;) Ihanaa ystävänpäivää! <3 Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siulle kiitos kortista! Oot ollu ainakin sata kertaa mielessä viime aikoina ja on pitäny soitella. Mutta ehtii onneks vielä <3

   Poista
 2. Ai hyvä ihme, sinullahan on täällä aivan ihana blogi :) Muistan joskus aiemminkin pikaisesti vierailleeni (jouluvalopallot tuolilla näytti tutulta;) mutta nyt kun oikein ajan kanssa rupesin lukemaan, niin johan löysin kivan blogin! Saat musta heti vakkarilukijan! Tosin, pahoittelut jo näin etukäteen, että olen aika surkea jättämään kommenttia blogeihin, vaikka itse bloggaajana varsin hyvin tiedänkin kuinka mieltä lämmittäviä ne on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne uudemmankin kerran! :) Mä kyllä ymmärrän tuon kommentoinnin vaikeuden, sillä olen itse ihan samanmoinen - Luen innolla toisten juttuja, mutta sitten en vaan saakaan kommentoitua mitään. Ehkä siinä pitäisi petrata, sillä kommentteja on tosiaan kiva saada :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)