lauantai 2. helmikuuta 2013

Viirinauha ja pikkuruista tuunailua

Huh. Viikot vierähtävät aikamoista kyytiä. Arkipäivät kuluvat melkolailla samaa tuttua rataa: aamulla töihin ja hoitoon, iltapäivällä takaisin kotiin, sitten pikapikaa ruokaa nassuun. Ennen iltatouhuja ehtii kenties kauppaan tai urheilemaan. Kun neidin saa nukkumaan, alkaa olla itsekin aika kuitti. En kuitenkaan valita. On ihanaa, että saa tehdä töitä (vaikka joka päivä ei nappaiskaan) ja kotona on maailman paras perhe.

Kivaa on myös se, että viikonloppuna saa olla kotona ja rauhoittua. Ja se, että aina välillä ehtii esimerkiksi ommella. Tänään syntyi viirinauha pöllökankaasta ja pilkuista.Teippitarhasta tilasin joku viikko sitten teippejä ja liitutaulutarraa. Johonkin teippejä oli kokeiltava, joten tuunasin pyykkipoikia. Keskimmäisessä on ihan perus washiteippiä ja laitimmaisissa on suikaleet liitutauluteippiä. Taakse liimasin magneetit. Noihin liitutaulupyykkipoikiin voikin sitten kirjoittaa mitä milloinkin. Tilasin myös liitutaulutussin, joka myös on aika kätevä juttu. Sillä voi kirjoittaa myös peiliin ja lasiin. Peiliin kirjoittamista tulikin jo testattua vähän työpaikan vessassa.. ;)Tällaisia tällä erää! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana viirinauha! Täällä on myös ommeltu viirejä usea kappale - niistä tulee niin raikkaita ja kivoja pieniä yksityiskohtia kotiin.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pöllökangas on minustakin aika ihana. Tää viiri oli mun ihka ensimmäinen! Muiden, muun muassa sinun, blogeissa olen vain ihastellut näitä :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...