lauantai 28. maaliskuuta 2015

Ruskamekko

Vaikka kevät onkin tulossa, niin ruskamekko-kaava oli minunkin saatava, kun niin monta kyseisellä kaavalla tehtyä mekkoa olen nähnyt. Kaava putkahti postilaatikkoon viime viikolla, ja kun eilen löysin kirppikseltä tosi kivan trikoon, piti oitis tehdä koeversio. Se oikea kangas on ollut tilattuna jo hetken, ja siitä aion tehdä mekot molemmille tytöille. Tämän koeversion tein kuitenkin vain koossa 110/116, ja hyvä siitä tuli. Juuri niin ihana kuin ruskamekon ajattelinkin olevan. Kaava oli hyvä ja ohje selkeä, joten mikäpäs siinä ommellessa. Oikeanpaksuista kuminauhaa kaulukseen ja helmaan ei tähän hättän ollut, joten molemmissa on nyt aika kapea kuminauha. Menettelee se näinkin, mutta vähän paksummilla tulisi kyllä parempi.


Aluksi neiti vierasti korkeata kaulusta, mutta tuntui tottuvan siihen aika nopeasti, sillä kuvia ottaessamme meininki oli jo aika villi. Voi kuitenkin olla, että siitä oikeasta kankaasta teen mekon, johon tätä kaulusta ei tule, jotta mekko ei vain jää käyttämättä. Näissä tavanomaisista perustunikoista poikkeavissa yksilöissä on aina sellainen vaara..

Niin ja onpahan minulla nyt myös kaava aikuisen ruskamekkoonkin, joten kohta taitaa olla koko perheen naisilla ruskamekot! Onkohan miesten ruskamekkokaavaa?? :D

Iloista lauantaita!

7 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja just sellainen jokapäivän mekko :) Iloista lauantaita myös sulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko! Minäkin olen tehnyt ruskamekon kaavalla muutamia mekkoja, helppo kaava kyllä! Kaunista blogissasi muutenkin. Jään lukijaksi :) Tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
 3. Mistä löysit kaavan tähän ruskamekkoon?
  -Elina

  VastaaPoista
 4. Ok, kiitokset tiedosta! Ois kiva kokeilla ihan aikuisten koossa itselle :) Täytyy vaan katsella joku kiva kangas.
  -Elina

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...