lauantai 31. toukokuuta 2014

Jyväskylän asuntomessut 2014: Talo Luck

Eilen oli kiva päivä! Pääsin Keski-Suomen sisustusbloggaajien kanssa tutustumaan asuntomessualueeseen ja fiilistelemään paria messukohdetta jo ennakkoon. Messuvierailun jälkeen kävimme myös uudessa ravintola Harmoonissa ihastelemassa vanhan talon hienoa miljöötä ja harkiten toteutettua jugend-tyylistä sisustusta. Saimmepa myös vähän kuohuvaa ja naposteltavaakin! 

Ensimmäinen tutustumiskohde messualueella oli Talo Luck, joka ihastutti monilla vastakohdillaan. Ulkoapäin tummanpuhuvan talon kaikki sisäpinnat ovat täysin valkoiset. Väriä ei silti puutu, sillä sisutuksessa on käytetty paljon värikkäitä elementtejä ja leikkisyyttä. Modernin talon atrium-piha puolestaan avautuu luontoon. Suurista ikkunoista luonto tulvii myös sisälle ja tuo kivan vastakohdan modernille sisustukselle. Talo Luckin sisustuksen lähtökohtana on ollut design ja kierrätys. Lähes kaikki huonekalut ovat siis kierrätettyä designia. 

Talo Luck on määrätietoisesti toteutettu kokonaisuus ja varmasti käymisen arvoinen messukohde!
Toinen tutustumiskohteemme oli Koti Daaliatielle -blogin Hennan talo. Tästä kauniista Deko 159 -talosta kirjoittelen tuonnempana ihan oman postauksensa! 

Kiitos vielä hauskasta seurasta - oli mukavaa nähdä suuri joukko kasvoja monien seuraamieni blogien takaa! :)4 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva päiva ja niin kiva oli tutustua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosiaan kiva tutustua teihin kaikkiin muihin bloggaajiin. Kiva, että matkassa oli nyt noin iso porukka! :)

   Poista
 2. Kerttua peesaan; kivaa oli ja mukava oli tutustua !:)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...