maanantai 13. lokakuuta 2014

Hauskoja lastenvaatteita Ellalta ja Ebbalta + ALEKOODI!

Miltäpä kuulostavat violetit haaremihousut tai rusettitaskuinen pinkki collegemekko? Mielestäni hauskoilta ja ennen kaikkea mukavilta. Juuri sellaisia lastenvaatteita myy verkkokauppa Ella ja Ebba. Valikoimassa on Ellan ja Ebban omien tuotteiden lisäksi useita laadukkaita vaatemerkkejä, kuten tanskalaista Småfolkia ja Danefaeta sekä ruotsalaista Geggamojaa, joka olikin minulle aivan uusi lastenvaatetuttavuus. Geggamojan vaatteet ovat kivan simppeleitä trikoo- ja collegevaatteita, joita piristävät hauskat yksityiskohdat.

Saimme tyttöjen kanssa Ellalta ja Ebbalta sovitukseen muutamia settejä, joista tänään räpsimme sovituskuvia. Nyt taidan tietää, miksi en koskaan voisi kirjoittaa pelkkää lastenvaateblogia. Pienet mallit kun eivät millään meinanneet pysyä paikoillaan kuvissa. Isompaa pystyy sentään hieman lahjomaan, mutta pienemmästä on otettava kuvia leikin lomassa, mikä ei aina ole kovin helppoa, jos malli tuppaa olemaan jatkuvassa liikkeessä. Muutamia kelvollisia otoksia superihanista vaatteista sain kuitenkin otettua.

Collegetakki ja -housut Geggamoja, jääkarhupaita Småfolk
Geggamojalta lemppariksemme nousivat isomman tytön päällä oleva farkkukuosinen collegetakki, joka käy niin pojalle kuin tytöllekin, sekä pienemmän tytön päällä oleva supersuloinen collegemekko, jonka taskuja koristavat hauskat rusetit. Koko 86/92 on ehkä vielä aavistuksen iso, eikä oikein toimi konttaushommissa, mutta suloinen se on kuin mikä! 

Collegemekko Geggamoja, tossut Starchild


Pipo ja housut Geggamoja, paita Småfolk
Småfolkin violetit collegehaaremit ovat myös hauskat. Isompaa mallia huvitti kovasti keikistellä peilin edessä kädet suurissa taskuissa. Mahtuisi kuulemma vaippakin hyvin, jos sellainen olisi! Keikistelyinnostus näkyy kuvista, sillä haaremihousuista ehdin ottaa selkeästi eniten kuvia. Tällaiset pöksyt ovat varmaan ihanat päällä. Olisipa aikuisillekin kokoja!

Paita ja haaremit Småfolk, tossut Starchild




Viimeisessä kuvassa oleva velourpaita on Danefaelta, joka on Ellan ja Ebban mallistossa tämän syksyn uutuusmerkki. Tanskalaisen lastenvaatemerkin poikien malleissa seikkailee viikinki Erik ja tyttöjen malleissa joutsen. Printtien aiheet kumpuavat siis kaukaa pohjoisten kansojen mytologiasta!

Paita Danefae

Nyt seuraa se kiva osuus! Ellan ja Ebban Heli lupasi lukijoilleni 20 %:n alennuksen normaalihintaisista vaatteista. Alennus on voimassa 30.11.14 asti ja sen saa koodilla kotvasia. Käyhän kurkkailemassa, mitä kaikkea kivaa Ellalta ja Ebbalta löytyy! Eikös nyt muuten voi jo joululahjojakin alkaa miettiä? :)

P.S. Pysy kuulolla, sillä pian aion pyöräyttää käyntiin myös arvonnan! 

* Postaus toteutettu yhteistyössä Ella ja Ebba -verkkokaupan kanssa

4 kommenttia:

  1. mikä tuo pyöreä "pyörä" on kuvassa kaksi? näkyy vasemmalla taustalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on uusvanha kärrynpyörä. Äitini sen meille kiikutti kotipaikkakunnan realisointiliikkeestä pari vuotta sitten :)

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...