torstai 30. lokakuuta 2014

Pitsiä, puuta ja meleerattua harmaata

On se kiva, että on inspiroivia ystäviä! Toissailtaisen kahvittelun tuloksena syntyi nimittäin uusi pipomalli, josta taisi tulla lempparini kertaheitolla. Pohjana on pehmeää talvitrikoota meleeratun harmaan värisenä. Koristeena taas on luonnonvalkoinen joustopitsi ja puunappi. Meleerattu harmaa ja pitsi ovat jotenkin eri maailmoista, mutta puunappi yhdistää kivasti rouhean harmaan ja herkän pitsin. Tästä lähtee pipo ystävälle. Mitäs mieltä te muut olette? Olisiko tällaiselle pipolle käyttäjiä? :)


Talvitrikoo on muuten kiva uusi tuttavuus. Sen toinen puoli on harjattu nukkaiseksi, mikä tekee trikoosta paksumpaa ja lämpimämpää. Tytöille tein rusettipipot mustasta talvitrikoosta, ja varsinkin isompi neiti on pärjänyt sillä hyvin pienillä pakkasillakin. Talvimallin rusettipipojakin saa siis kysellä, jos sellaiselle tarve on. :)



Tulevina viikkoina blogin puolella saattaa muuten olla aavistuksen hiljaisempaa. Vaihdamme nimittäin mieheni kanssa muutamaksi viikoksi rooleja. Minä lähden töihin ja mies jää kotiin lasten kanssa. Tämän lisäksi meneillään on vähän muutakin projektia, joten blogiaika voi olla kortilla. Tuleva näyttää! Voitte kuitenkin arvata, että olen aika innoissani lähdössä hetkeksi töihin. Pieni paussi kotiäidin arkeen tekee terää just nyt! :)

7 kommenttia:

  1. Aivan ihana pipo!!! Ehkä otan tuosta mallia ja teen itse samanlaisen :)

    VastaaPoista
  2. Ihana pipo! itse laitoin lasten pipoihin virkattua pitsiä ja pitsinauhaa vielä olisi jemmassa vaikka kuinka.

    VastaaPoista
  3. Voiii, mikä pipo! Työpäivät kuulostaa kivoilta; varmasti mukavaa vaihtelua kotoisaan rooliin:)! Tsemppiä<3

    Blogissani on sulle haaste: http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2014/11/seitseman-miinus-yksi-kesakuvaa.html

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...