maanantai 10. joulukuuta 2012

Pipoarvonnan voittaja

Pipoarvonta loppui eilen klo 22 ja arvonta on nyt suoritettu. Osallistujia ei tällä erää ollut järin monta, mutta väliäkös tuolla - pääasia, että pipo pääsee nyt lämmittämään yhden onnekaan päätä! ;)

Kahdestatoista arvontaan osallistuneesta kommentista onni suosi tällä kertaa kahdeksatta kommenttia, jonka jätti Mandariini : " Ihanan pirteä pipo, kelpaisi mulle." Pistähän Mandariini osoitteesi s-postiosoitteeseen kotvasiablog@gmail.com. Alla olevan kuvan mukainen pipo matkaa siis sinulle :)


Blogit tuntuvat nyt olevan täynnä ihania joulujuttuja ja monessa blogissa on meneillään toinen toistaan kivempia joulukalentereita. Itse yritän tässä vaiheessa vuotta, ja työelämästä puhuttaessa lukukautta, ehtiä avata tyttären kanssa edes sen paperisen, perinteisen kalenterin. Kiirettä pukkaa siis monella rintamalla, mutta joulumieli on jo korkealla ja sormet syyhyäisivät päästä käsiksi kaikkeen jouluiseen puuhaan. Nipistäisinkö yöunista? Enpä taida. Tyydyn seuraamaan teidän ihania joulujuttujanne ja teen itse sen, minkä ehdin.

Ihanaa, puuhakasta joulun odotusta teille kaikille ja uusille lukijoille lisäksi lämmin tervetulotoivotus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...