lauantai 22. marraskuuta 2014

Kirotuista palikoista DIY-pannunalunen

Kävimmepä muutaman viikon takaisella naisten humputtelureissulla pyörähtämässä ohimennen myös Ikeassa. Ostin sieltä lapsille tuliaisiksi paketin, joka sisälsi sata kappaletta puisia rakennuspalikoita. Ajattelin, että neidit innostuisivat rakentelemaan tällaisista luovuutta ruokkivista palikoista yhtä jos toista. Kun isosisko sai paketin, hän kysyi, missä ne lupaamani tuliaiset ovat. 

Tämän jälkeen näistä halvatun palikoista on tullut vain riitaa. Isosisko haluaa järjestää ne nätisti laatikkoon, jonka jälkeen pikkusisko käy kaatamassa palikat laatikosta lattialle. Arvata saattaa, mikä huuto siitä syntyy. Muutaman viikon ajan palikat, joita on siis sata kappaletta (100 kpl!), lojuivat telkkarihuoneen lattialla, jonka jälkeen mies totesi, että ne voisi vaikka polttaa takassa. 

Eipä kuitenkaan poltettu, sillä minä innostuin järjestelemään niitä kivasti riveihin ja tajusin, että palikathan ovat mitä parhainta materiaalia DIY-pannunalusiin! Askartelujemmassa oli huopaa, jonka päälle levitin kunnon kerroksen Erikeepperiä. Sitten vain asettelin palikat paikoilleen ja annoin kuivua. Tuli aika kivat ja toimivat aluset padoille ja kattiloille. 

Palikoita on vielä jäljellä 68 ja sinikeltaisesta saa toki lisää! Siispä pohdin, pitäisikö näistä askarrella jotain muutakin? Olisiko sinulla kuningasideoita? 

Tiistai-iltaan asti on muuten aikaa osallistua arvontaan (KLIK) !

8 kommenttia:

 1. Tänään juuri Ikeassa aivan samoin miettein harkitsin tuon paketin ostoa. Ehkä parempi, että jäi kauppaan ;) Mutta pannunalusista tuli upeita! Tyylikkäät ja kuitenkin kotoisat, mahtavasti keksitty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan miettiä tällaisten miljoonapalaisten lelujen hankkimista.. Tai ainakin varmistaa, että lapsi jaksaa niillä rakennella.. :)

   Poista
 2. Oi, mikä loistoidea! Tosi ihanat pannunaluset!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Oli aika hauskaa puuhaa myös järjestellä paloja huovalle ja mallailla erilaisia kuvioita. :)

   Poista
 4. Tuo on jo ihan kuningasidea! :) Hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saan tosi harvoin tällaisia ideoita niin, etten ole nähnyt toteutusta missään, harvinaisen onnistunut lopputulos oli siihen nähden :D

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...