maanantai 8. lokakuuta 2012

Vähän kivempi sähkökaappi

Sähkökaapit eivät yleensä ole kodin kaunistuksia. Meillä sellainen sijaitsee eteisaulassa. Periaatteessa valkoinen kaappi naamioituu ihan hyvin valkoiseen seinään, mutta jokin aika sitten keksin, että sähkökaappia voi hyvin käyttää magneettitauluna. Siispä kaappia ovat koristaneet jo jonkin aikaa kivoilla magneeteilla kiinni olevat tärkeät valokuvat. Eilen sitten lätkäisin oven alalaitaan vielä tarran. 

Mielestäni tässä sisutustarrassa on kiva fontti ja sanomakin on sellainen, joka aamulla töihin lähtiessä  on hyvä iskostaa mieleen! 7 kommenttia:

 1. Kiva idea!!! Meillä on kans sähkökaappi eteisessä, ärsyttävästi vie yhden seinäpinnan johon vois laittaa jotain kaunista. Oonkin miettiny millä sen sais tehtyä vähän nätimmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meilläkään kyseiselle seinälle ei voi oikein laittaa muuta, joten tällaista siis piti keksiä..

   Poista
 2. Hyvä idea! Mäkin oon teipannut siihen kuvia (miten en oo hoksannutkaan et magneetit ois kätevämpiä!) meillä sitä tulee niin harvoin katsottua, ettei niin tartte siitä häiriintyä ;) meillä kulku pääasiassa khh:n kautta ja sähkökaappi tuulikaapissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli oikeastaan mun pikkusiskon keksintö, ite en tajunnu, että siinä magneetit pysyis.. Meilläkin kuljetaan paljon khh:n ovesta, mutta kun tuo kaappi ei ole edes siellä kuistilla, jonka ovi on usein kiinni. Vaan siis aulassa. Jes.

   Poista
 3. Toihan on tosi kiva idea! Onko toi teidän hääkuva? Vähän se on ihana =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hääkuva on! Minäkin tykkään siitä :)

   Poista
 4. Aivan ihana! Niin hieno tarrateksti ja kokonaisuus nätti.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...