tiistai 16. lokakuuta 2012

Voihan lapanen!

Minua ihmisenä kuvaa hyvin toimintani lankakaupassa. Eksyn kauppaan tai lankahyllylle vahingossa. Ihastun uusista väreistä ja langoista välittömästi. Ostan erinäisen määrän lankoja sen kummemin suunnittelematta, mitä niistä teen. Kotona alan tehdä jotakin - ilman minkäänlaista mallia tai ohjetta tietenkin. Saan aikaiseksi jotakin ja totean, että seuraavalla kerralla etsin jonkin kivan mallin, jonka mukaan teen. Seuraavalla kerralla toimin täsmälleen samalla tavalla kuin edelliselläkin. 

Alla on yksi edellä kuvaamani toimintasarjan tuotos. Ostin kivaa lankaa ja tein lapaset, joista tuli kyllä ihan käyttökelpoiset, mutta jälkikäteen ajateltuna niitä olisi voinut kyllä hieman suunnitellakin. Lankana on Novitan Kaiku ja tykkään kyllä tästä lilaan vivahtavasta greigestä kovasti. Lankaa on vielä jäljellä, ja siitä ajattelin neuloa jonkinmoisen tuubikaulurin. Sellaista en ole koskaan tehnyt, joten ehkä pieni suunnittelutuokio voisi tähän väliin olla paikallaan.. ;)
Niin muuten, mulla on nyt se opettajan työn autuus, eli syysloma! Täytyy kyllä todeta, että tämä loma tuli enemmän kuin tarpeeseen. Eka työsyksy mammaloman jälkeen on kyllä imenyt mehut tästäkin naisesta. Eilen aamuna sohvannurkassa täkkikasan alla pikkuneidin kanssa muistin taas, mikä kotona olemisessa oli ihaninta - hitaat aamut ja unenpöpperöinen lapsi! Ensi viikolla olen kuitenkin varmasti jo taas ihan valmis töihin! ;)

3 kommenttia:

 1. Kivat lapaset. Sormenlämmittimiä kohta tarvitaankin.

  VastaaPoista
 2. Onpa suloiset.
  Suunnittelematta tulee joskus
  ihan vain parasta.

  Lämpimiä talven ensihetkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, että suunnittelematta voi joskus saada aikaiseksi jotakin jännää! :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...