lauantai 2. marraskuuta 2013

Vauvan neuletakki ja vauvamaisia juttuja

Eilen sain viimeisteltyä jo pitkään työn alla olleen vauvan neuletakin. En ole ikinä neulonut mitään sukkia, lapasia tai kaulaliinoja ihmeellisempiä vaatekappaleita, eikä luonteelleni edes sovi kovin kauan aikaa vievät tai vaikeat käsityöt. Halusin kuitenkin kokeilla jotakin uutta, joten puikoille päätyi minikokoinen neuletakki, joka on neulottu kauttaaltaan aina oikein -neuleena. Ohje on jälleen Novitan ja lankana Novita Wool. 
Tälle neuletakille olisi jo käyttäjäkin tiedossa, vaikkakaan ei ihan vielä maailmassa. Kuten joku ehkä saattoi kesäisistä postauksista (tai postailemattomuudesta) päätellä, meille odotellaan talvivauvaa <3

Samoin kuin esikoista odottaessani, kärsin nytkin raskauden puoliväliin asti järkyttävästä pahoinvoinnista, ja pahimmat oksentelukuukaudet sijoittuivat kesään. Sellaisessa olossa ei voi keskittyä oikeastaan mihinkään muuhun kuin päivästä toiseen selviytymiseen. Raskauspahoinvoinnista voisin kirjoittaa vaikka oman blogin, mutta taidan kuitenkin keskittyä nauttimaan siitä, että nyt raskausviikolla 28 olo alkaa olla aika hyvä! Nyt voin oikeasti keskittyä nauttimaan uudesta elämän ihmeestä ja kasvavasta vatsasta.  Lisäksi energiaa alkaa olla kaikenlaiseen mukavaan puuhailuun :)

Tällaisia pyhäinpäivän uutisia siis täältä! 


3 kommenttia:

  1. Ihanaa, hurjasti onnea! Toivottavasti odotus jatkuu rauhallisissa merkeissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän tämä tässä ainakin hetken jatku vielä ihan rauhallisesti ja mukavasti, kun alkuvaiheesta on yli päästy :)

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...