keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Huopalapaset

Innostuinpa taas muutaman vuoden tauon jälkeen neulomaan huopalapasia. Ensimmäinen pari on nyt valmis ja seuraavat jo työn alla. 

Näissä lapasissa lankana on Novitan luonnonvalkoinen Huopanen ja koristeena muutama nappi. Ohjeen lapasiin nappasin Novitan sivuiltaNäissä lapasissa tarkenee kyllä kovilla paukkupakkasillakin - testattu on! Ehkäpä tässä voisi olla taas yksi joululahjaidea..8 kommenttia:

 1. Mun piti tehä näitä jo viime talvena, mutta unohtui muiden projektien alle.. Jos sitä nyt joululomalla saisi edes yhdet väsättyä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huopalapasia on kyllä kiva tehdä, koska valmista syntyy nopeasti ja työ on aikalailla aivot narikkaan -tyyppistä. Sopii mulle siis :)

   Poista
 2. Lämpöisen ja ihanan näköiset lapaset :) Napit on kiva yksityiskohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo huopalapaset ovat mielestäni vähän turhan yksinkertaiset ilman mitään koristuksia, joten napit kyllä antavat kivan lisän :)

   Poista
 3. Oi miten kauniit! Meillä muuten vuoroteltiin jo viime vuoden kylmimpinä aamuina niiden E-kirjaimella koristeltujen tekemiesi lapasten kanssa, on todella lämpimät ja ihanat! Siispä täällä kirjoitetaan jo pukille, kilttinä on oltu ainakin...;)
  Paljon terveisiä teille kaikille, voikaahan hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ne E-lapaset ovat olleet käytössä! Hyvä, että kirjoitit pukille ajoissa, ehkäpä hän nyt kuuli ja ehtii toimia ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Näitä on valmistumassa "muutamat" lisää :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...