keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kirppikselle Vaajakoskelle - Hippakaupan uudet tuulet!

Pariin otteeseen olenkin jo maininnut, että Kotvasia-pipoja on myynnissä Hippakaupassa. Vaan on siellä paljon muutakin mukavaa! Tämä lastentarvikekirppis ja second hand -shop on niin kiva paikka, että se ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa.

Hippakauppa taitaa olla useimmille jyväskyläläisille perheellisille aika tuttu paikka. Se avattiin viime toukokuussa, ja avajaisissa oli tupa täynnä ihmisiä. Myöhemminkin asiakkaat ovat tuntuneet löytävän Hippakauppaan mukavasti.

Vaikket asuisikaan ihan Jyväskylän lähellä, kannattaa Hippakauppa pitää mielessä. Muualta tulevienkin on nimittäin helppo poiketa kurkkaamaan tämän ihanan kirppiksen valikoima, jos reitti kulkee Vaajakosken liikenneympyrän kautta. Hippakauppa sijaitsee nimittäin aivan liikenneympyrän kyljessä, Vaajakosken keskustassa, joten kurvaus kirpparin kautta ei muuta matkasuunnitelmia merkittävästi. Jyväskylän keskustasta matkaa Vaajakoskelle on noin yhdeksän kilometriä. Jos matkassa on lapsia, on pysähdys heillekin ihan oivallinen, koska Hippakaupassa on kaiken muun hyvän lisäksi myös kiva leikkipaikka, lastenhoitohuone ja mikro ruokien lämmitystä varten.

Hippakaupassa on hyvä valikoima siistikuntoisia, käytettyjä lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Kaupassa on sekä itsepalvelukirppiksen periaatteella toimivia myyntipaikkoja että omissa kokoryhmissään esillä olevia valikoituja lastenvaatteita. Omat paikkansa on myös ulkovaatteille, kengille ja äitiysvaatteille. Myös kausitarvikkeet on huomioitu hienosti. Kesällä esillä on uikkareita, aurinkohattuja ja muuta kesäkivaa, kun taas talvella pääosaan pääsevät talviurheiluvälineet. Tällä hetkellä esimerkiksi käytettyjä luistimia on tarjolla mukavasti.Parasta Hippakaupassa on kuitenkin palvelu. Kaupan omistaja, useimmiten tiskin takana oleva Ilona, päivittää ahkerasti Hippakaupan omia Facebook-sivuja. Tykkäämällä sivuista uutisvirtaasi tupsahtaa Hippakaupan ajankohtaisia asioita ja tietoa uusista kirppispöydistä ja niissä myytävistä vaatteista. Itse esimerkiksi sain kesällä ison kasan juuri silloin meillä hakusessa olleita 104 senttisiä vaatteita, kun bongasin Hippakaupan pöytäpäivityksen heti aamusta. Marssin kauppaan pikimmiten ja nappasin parhaat päältä. Aika loistavaa, vai mitä?


Käytettyjen vaatteiden ja tavaroiden lisäksi Hippakaupassa on myynnissä monien paikallisten käsityöläisten tuotoksia. On siis Kotvasia-pipoa ja monenlaista muuta kivaa. Kannattaa käydä katsastamassa käsityö- ja lahjapuodin valikoima!


Hippakaupan vieressä on muuten toinenkin kirppis, Vaajapörssi, jossa myydään vaatetta kaikenikäisille. On myös sisustustavaraa ja huonekalujakin. Vaajakoskelle voi siis tehdä kirppismatkan ihan vartavastenkin! :)

Suuren paljastuksen säästin loppuun. Hippakauppa nimittäin muuttaa helmikuun alussa uusiin tiloihin! Ei kuitenkaan kauas, sillä tällä hetkellä puotia varten rempataan uutta tilaa saman rakennuksen toisesta päästä. Luvassa on entistä kompaktimmat ja kivemmat tilat. Toiminta sen sijaan jatkuu samana ja, jos mahdollista, palvelu entistä parempana. Uuden Hippakaupan avajaisia vietetään helmikuun toinen päivä!

14 kommenttia:

 1. Hippakaupassa on pitänyt monesti käydä, mutta aina se on jäänyt. Täytyy joku päivä kyllä ajella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään! :) Mulla on ollut myyntipaikkakin yhden kerran ja homma toimi hienosti!

   Poista
 2. Hippakauppa on kyllä kiva! :) Mihin tiloihin se muuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippakauppa muuttaa siihen ihan naapuriin, saman rakennuksen toiseen päätyyn. Ei kauas siis :)

   Poista
 3. Mielestäni vaajakosken kirpparit ohittavat jyväskylän kirpparit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on muuten ihan totta! Varsinkin, jos lapsille vaatetta on vailla, niin parasta tavaraa ja siisteimmät tilat löytyy täältä :)

   Poista
 4. Löysimpä taas yhen uuen kivan blogin! :) Taijan jäähä heti lukijaksi.

  VastaaPoista
 5. Onpa kivannäköinen kauppa! Harmi, että on matkaa, mutta ehkä kesälomareissulla voisi poiketa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monen reissu kurvaa kuitenkin tuosta ihan vierestä, joten kannataa tosiaan pitää mielessä paikka. :)

   Poista
 6. Onpa kiva löytää enemmänkin saman seudun blogeja. Kauniita pipoja! Täytyykin käydä joku kerta nappaamassa tuollainen nappipipo matkaan :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun vinkkasit tästä :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...