perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kirjahyllyinspiraatiota

Kirjat ovat aina olleet minulle tärkeitä. Lukeminen on rakas harrastukseni, mutta se myös kuuluu olennaisesti työhöni. Kirjat ovat mielestäni myös kauniita. Siispä niitä ei tarvitse peitellä sisustuksellisten ratkaisujen takia. 

Entisessä kodissamme kirjoja säilytettiin lasiovisissa kirjakaapeissa. Kun muutimme tähän kotiin, eivät kaapit oikein tahtoneet löytää paikaansa, ja päädyin myymään ne pari vuotta sitten. Siitä lähtien kirjoja on säilytetty surullisesti päällekkäin liian pienessä hyllyssä makuuhuoneessamme.

Oikeastaan vasta nyt sain inspraation alkaa tutkailemaan uutta säilytysratkaisua. Yläkerran aulassamme olisi täydellinen paikka kirjahyllylle ja lukunurkkaukselle. Avohyllyt ovat alkaneet miellyttää silmää kovasti. Alle kokosin muutaman inspiraatiokuvan. Niistä huokuu jonkilainen boheemius, josta pidän. En tiedä, olisivatko avohyllyt lopulta kovin fiksu valinta, ne kun tuppaavat keräämään pölyä ja alkavat herkästi näyttämään siivottomilta. Silti. 

Miten teillä säilytetään kirjoja? Avohyllyssä vai ovien takana? Piilossa vai kunniapaikalla? 


kuva TÄÄLTÄ


kuva TÄÄLTÄ


kuva TÄÄLTÄ

Pinterest-seinälleni olen koonnut lisää kirjahyllykuvia. Käy kurkkaamassa, jos kiinnostaa! 


2 kommenttia:

  1. Meillä kirjat kuuluvat sisustukseen. En tiedä, ostaako kukaan enää kirjahyllyjä, mutta mulle se oli tärkeä hankinta. Lasiovet on hyvä ratkaisu, jos haluaa kirjojen näkyvän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku joskus sanoi, että kirjahyllyt ovat menneiden talvien lumia, mutta mä luulen, että nyt ne ovatkin kokemassa uutta tulemistaan. Kaikki aitous alkaa olla pinnalla, ja mikäs sen aidompaa, kun esitellä sisutuksessa juuri niitä esineitä, jotka itselle ovat tärkeitä! :)

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...