tiistai 24. huhtikuuta 2012

Pientä puuhastelua

Viime päivinä olen puuhastellut kaikenlaista pientä työhakemusten kirjoittelemisen ja kotiaskareiden ohella. Neiti alkaa olla nyt sellainen touhottaja, että kaikki "omat jutut" on yritettävä tehdä päiväunienm aikaan tai illalla. Tuntuu siis välillä, että aika ei riitä kaikkeen siihen, mitä pitäisi, saati haluaisi tehdä. Arvokasta aikaa tämä pienen kanssa vietetty aika kuitenkin on, joten jääköön turha touhottaminen tuonnemmaksi..

Jotakin kuitenkin olen saanut tehtyä. Viikonloppuna kotopuolessa käydessäni eksyin paikalliseen kangaskauppaan, josta löysin todella hyviä trikoita, joiden kuosit olivat mitä mahtavampia. Valinnanvaikeus oli iskeä, mutta lopulta päädyin turkoosi-ruskeaan apinatrikooseen ja pinkki-valkoiseen norsutrikooseen. Surautin sitten kankaista kerralla useamman pipon omalle tyttärelle, pienelle kummipojalle ja hänen isoveljelleen ja... Tällä kertaa innostuin siis ihan urakalla pipoista, joten lähipiirissä on syytä varautua pipolahjoihin ;)


Käsityömessuilta ostamastani fanttilangasta puolestaan näpertelin kukkasia. Näistä voi tehdä vaikka magneetteja tai rintaneuloja. Ovat aika hauskoja mielestäni! Fanttikukkasten ohje löytyy Tuuliadesignin blogista. Fanttilankoja on olemassa aika herkullisen värisiä, ja niistä voisi tehdä vaikka mitä ihanaa, mutta minä tylsyyksissäni päädyin valkoiseen..


Viikonloppuna aloitin myös uuden tuunausprojektin, josta kerron myöhemmin lisää, jahka saan vähän valmiimpaa aikaiseksi. Tuli kulutettua nimittäin jokunen tovi poistellen punaisia ja ruskeita maalikerroksia..

Sain myös Gardenian Katilta hauskan sisustushaasteen, johon vastaan vähän myöhemmin..


Mukavaa viikkoa teille kaikille!


14 kommenttia:

  1. Söpöt kukat!

    Ja nuo pipot on ihan huiput!! :) Sopis meijän pojalle ku nakutettu tuo sininen apinapipo :) ihana!!

    VastaaPoista
  2. Krooninen käsillä tekemisen tarve kuulostaa tutulta, siispä uusi lukija ilmoittautuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Mukavaa, että löytyy samanhenkisiä ihmisiä! :)

      Poista
  3. Jätin jo kommentin verhokuviisi, mutta pitää vielä pysähtyä tähänkin kehumaan noita fanttilankakukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinultahan minä sen verhoidean sain! :) Vastailinkin jo tuonne verhopostaukseen.. Mutta fanttikukatkin on tosiaan kivoja :)

      Poista
  4. Minun ei tarvinnut ommella, olisinkohan ees saanu aikaiseksi..Kiitos vielä hurjan hienosta piposta!! t.Jenny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! Ihanaa, jos tuotoksistani on jollekulle jotakin iloa. Eivät mene ihan hukkaan :)

      Poista
  5. Hienoja!
    Blogissani on sinulle tunnustus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! :) Täytyypä käydä kurkkaamassa. Olen saanut tässä lähiaikoina muutaman muunkin tunnustuksen, mutten ole vielä ehtinyt niihin tarttua.. jotenkin on niin paljon nyt touhua.. Mutta mieltä ne lämmittävät ja yritän paneutua niihin piakkoin! :)

      Poista
  6. Ihania pipoja!!

    Myös mun blogissa on sulle tunnustus x 2!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Minä laiskimus en ole kiireen keskellä vieläkän ehtinyt vastailla näihin tyunnustuksiin, mutta otan vielä asiakseni :)

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...