torstai 23. elokuuta 2012

Komeroa ja hyllykköä

Viimein vähän postausta uusista kalusteista. Yläkerran kammarit ovat siis olleet vuoden vailla komeroita, mutta eivätpä ole enää. Jo ennen koko rakennusprojekstin alkua meillä oli tarkalleen tiedossa, millaiset komerot huoneisiin tulee, mutta vasta nyt tuli tehtyä komerotilaus. Komerot ovat siis Ikean Pax-sarjaa. Molempiin huoneisiin tuli 150 cm leveä kolmiovinen komero. Molemmissa komeroissa kaksi ovea ovat tavallisia nelipeilisiä ja yksi ovi on nelipeilinen maitolasiovi. Myös vetimet ovat Ikean. 

Kasaamisurakan jälkeen täytyy kyllä antaa tunnustusta Ikealle, mikäli se nyt sellaista tarvitsee. Verrattuna erään toisen kalustetoimittajan kaappeihin, joita tuli muun muassa keittiöön ja kodinhoitohuoneisiin, oli näiden Ikean kaappien kasaaminen todella paljon helpompaa selkeiden ohjeiden ansiosta. Kaappien laatu tuntuisi myös olevan vähintäänkin yhtä hyvä kuin meidän talon muissa kaapeissa on..

Kokonaiskuvaa kaapeista oli hankalaa saada, mutta alla on pari kuvaa, joista näkee ainakin vähän tyyliä. Olen näihin kaappeihin kovasti tyytyväinen!Kaappien ja sohvan lisäksi tilasimme vielä portaikon alle yhden hyllykön, joka sopii paikalleen kivasti. Nyt aula näyttää ihan tasapainoiselta. Vielä kun saisi jossain vaiheessa portaikon seinälle sitä jotakin, mikä siitä jo kauan on puuttunut. No nyt on suunnitelma senkin osalta kuitenkin jo olemassa..


Iiiiikeaterveisin Sanna :)


6 kommenttia:

 1. Ihanat kaapit! Ja toi hyllykkö sopii niiiiiiin hyvin tonne portaiden alle! :) Tykkään, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Mä yhdyn edelliseen, sillä toi hyllykkö on kuin tehty portaiden alle. Täällä tykätään myös!

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Ihanaa kesän viimeistä viikonloppua venetsialaisten merkeissä! Halein SisustEllen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti teillä oli mukva Venetsialaisviikonloppu! Täällä Keski-Suomessa venetsialaisia harmikseni ei juurikaan vietellä..

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...