sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pientä kaunista

Ostan kotiimme koriste-esineitä todella harvoin. Ylipäätään en oikein pidä koriste-esineistä, joten kun meille päätyy joskus jotakin pientä ja kaunista, sillä on oltava myös jokin tehtävä. Tämä pieni tuoli on oikeasti neulatyyny, vaikka tällä hetkellä se toimitaakin toiletissamme tärkeimpien korujen säilytyspaikan virkaa. Tätä en vain voinut jättää kauppaan! Aika soma, vai mitä?

Näiden kuvien myötä lähetän terveisiä miniatyyrituolihullulle työtoverilleni! ;)Nyt loppu joulu! Viikonlopun aikaan olen riisunut kodistamme kaikki vähäisetkin joulukoristeet varastoon. Hyvää loppiaista siis teille kaikille ja uusille lukijoille lämmin tervetulotoivotus! :)
9 kommenttia:

 1. Kiitos :-D ja tuo tuoli on ihana!

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa ihana! Ja hyvää alkanutta vuotta yhdeltä uudelta lukijalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa vuotta sinullekin ja kiva, että olet löytänyt lukijakseni! :)

   Poista
 3. Ihana paikka sormuksille!
  Minulla on blogissani sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Täytyypä käydä kurkkasemassa :)

   Poista
 4. Kylläpä onkin ihana pieni tuoli! Siinä on sormusten hyvä lepäillä :)

  Yllätyin tänään positiivisesti, kun bongasin erään täällä meillä päin asuvan tuttavani linkittäneen Trikookude vs. ontelokude -postauksesi Facebookissa. Niin vaan on pieni maailma, että kaksi minun tuntemaani toisilleen vierasta ihmistä saattaa linkittyä internetin ja käsitöiden kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä onkin tosiaan hauskaa. Internetin ihmeellisessä maailmassa kyllä aika nopeasti varsinkin tietynlaiset jutut liikkuvat ja linkittyvät. Kiva kuulla, että tekstejäni luetaan! :)

   Poista
 5. Mistä tuo tuoli on hankittu? :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...