maanantai 14. tammikuuta 2013

Verhoratkaisuja

Viime viikolla taas paikkailimme puolentoista vuoden takaisia synnytyksen jälkeisissä hormonihuuruissa tehtyjä vääriä sisustusratkaisuja. Olohuoneeseen piti nimittäin silloin saada verhot ja heti. En halunnut olohuoneeseen minkäänlaisia verhokiskoja vaan ehdottomasti verhotangon. Tuli siis ostettua pisin mahdollinen verhotanko, joka oli lopulta kuitenkin hieman liian lyhyt. Tanko asennettiin paikoilleen, ja totesin, että verhot jäävät ikävästi ikkunan eteen. Kiva.

Puolitoista vuotta olohuoneen verhoratkaisu häiritsi silmää, mutt nyt saimme siihen muutoksen. Miksi ihmeessä en keksinyt tätä silloin? Kaksi lyhyttä mustaa verhotankoa ikkunoiden (tai ikkunan ja oven) molemmin puolin sopii tilaan huomattavasti paremmin kuin yksi pitkä. Ja kun ikkunoissa on sälekaihtimet, verhoja ei tarvitse vetää ikkunoiden eteen, jolloin pitkä verhotanko on myös ihan turha. Tyhmä minä. Myöhästyin ihan pikkuisen optimaalisesta kuvienottohetkestä, jolloin luonnonvalo olisi riittänyt hyviin kuviin, joten kuvat ovat nyt vähän rakeisia, mutta nyt kuvista näkyy kuitenkin uusi verhoratkaisumme. Mitäs sanotte?Lisää verhopostauksia on luvassa jossakin vaiheessa, sillä löysin sattumalta Kodin ykkösen alesta ihanaa Vallilan Tanhu-kangasta, jota olin ehtinyt ihailla jo aikani esimerkiksi Petran blogissa. Kankaasta syntyy varmaankin verhokappa joko keittiöön, yläkerran aulaan tai sitten työhuoneeseen.


Kivaa viikkoa! :)

9 kommenttia:

 1. "Hormonihuuruissa" :D

  Kiva idea, hyvältä näyttävät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule ihan totta. Aikamoisessa sumussa kulki tämä rouva silloin.. Eikä varmaan ole mikään ihme - niin monta isoa elämänmuutosta mahtui ihan parin päivän sisälle :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joskus pitäis varmaan miettiä hetki eikä tehdä hätäisiä ratkaisuja :)

   Poista
 3. Hyvä idea! Itsekin juuri viikonloppuna keksin saman idea mutta en löydä mistään lyhyitä verhotankoja. Lyhyin malli on 70 cm. Itse haluaisin 50 cm. Miten pitkät sinun tangot on ja mistä ostit vai oletko itse lyhentänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. Yhtään ei kyllästytäkään vielä ;) Meidänkin tangot taitavat olla sen 70 cm. Ostin ne Kodin ykkösiltä. Lyhyempiä tankoja en ole kyllä minäkään nähnyt missään..

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, sinun tangot näyttivät lyhyemmiltä kuin 70 cm :) kun istuu työpöydän ääressä ja mittaa viivottimella niin 70 cm on olevinaan hurjan pitkä. Mutta sinun kuvissa näyttävät tosi hyvältä joten nyt ostoksille! Kiitos suuresti avusta, nyt ostoksille!

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...