lauantai 26. tammikuuta 2013

Valokuvia portaikon seinälle

Noin vuosi sitten kirjoittelin ongelmallisesta portaikkoseinästä. Vihdoin ja viimein saimme seinälle sitä jotakin, jota se kipeästi kaipasi. Se jokin on nyt kolme suurikokoista mieheni ottamaa valokuvaa. Kehykset on hankittu Ikeasta jo kesällä, ja kuvatkin ovat jo melkoisen vanhoja.

Portaikko nousee heti kuistin oven vierestä eteisaulastamme, joten valju portaikkoseinä on tehnyt koko aulan ihan  valjuksi. Nyt asiaan tuli kuitenkin muutos ja koko eteisaula näyttää nyt kivemmalta. Tarkkasilmäinen voi myös huomata, että ne kuuluisat talomme viimeiset laittamatta olleet listat ovat nyt paikoillaan. :)

Voi olla, että ajan saatossa näiden isojen kuvien rinnalle tulee kerättyä vielä pienempiä kuvia.
Porraskäytävää on tosi hankalaa kuvata, sillä laajakulmaobjektiivi vääristää kuvaa ikävästi ja 50-millisellä taas kuvaan ei mahdu tarpeeksi. Ylläolevissa kuvissa siis valokuvat eivät näy hyvin, joten alla on vielä kehyksissä olevat kuvat. Ensimmäinen on Porvoon vanhalta rautatieasemalta, toinen Portugalista, Vila Nova de Gaiasta ja alin lukko on myös jostain päin Porvoon vanhaa kaupunkia. 

 Viikonloppuja kaikille! :)


8 kommenttia:

 1. Wouu, nuo kuvat on aivan upeat! Sun miehellä on todella silmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tuolla puoliskolla silmää on. Aika usein myös ajattelemme kuvista ja sommittelusta aivan samalla tavalla, mutta mies on se, joka osaa kuvata ;)

   Poista
 2. Hienoja ovat! Oliko vaikea valita kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Olihan tuo vähän vaikea valinta, kun kuvia on koneella jokunen :) Ehkäpä tuohon ympärille tulee lisäiltyä tosiaan vielä muitakin!

   Poista
 3. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...