tiistai 16. huhtikuuta 2013

Aura-matto

Vihdoin sain valmiiksi pääsiäisestä asti työn alla olleen Aura-maton, joka on virkattu TÄLLÄ Kauhavan kangasaitan ohjeella. Matto on halkaisijaltaan noin 130 cm ja kudetta kului vajaa neljä kiloa. Tällä kertaa värinä on ihana greige. Halusin välillä kokeilla virkata jonkun muun kuin Juhannusruusu-maton, joita on jo tullut tehtyä melkoisen monta. Ihan kiva tuli tästäkin, mutta en ole vielä päättänyt, kummasta mallista pidän enemmän. Mitäs te tykkäätte? :)

Maton reuna vielä aaltoilee hieman, mutta se kyllä kokemukseni mukaan asettuu hyvin paikoilleen, jahka tallaantuu hieman. Tämä matto on virkattu anopille vastineeksi TÄSTÄ, mikäli hän tämän maton haluaa - vaihtoehtona on nimittäin myös se Juhannusruusu.7 kommenttia:

 1. Ihana matto!
  Samaa mallia ajattelin myöskin kokeilla tehdä,
  Juhannusruusu on tähän mennessä ollut minunkin suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistähän kokeiluun! :) Minä vähän kyllästyin Juhannusruusun virkkaamiseen, joten päätin kokeilla tätä. Tuli ihan kiva, mutta ehkä Juhannusruusu on kuitenkin vielä kivempi. En tiedä..

   Poista
 2. Tykkään kyllä molemmista! :) Nuo on tosi hienoja! Pitäisi itekin uskaltaa kokeilla virkata tuollaista mattoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskalla pois! Kuteen virkkaaminen on aika helppoa hommaa ja valmista tulee nopeasti :)

   Poista
 3. Ihana väri tässä! Mulla tuossa Auran mallissa joku tökkii, en oikeen tiiä että mikä, mutta ei miellytä jostain syystä mun silmää. Mutta sitten kun kaveri teki sen raidallisena, melkeen jopa tykkäsin. Näytti siis jotenkin raitojen kans paremmalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään väristä kovin. Kieltämättä Juhannusruusu-malli on ehkä kivempi, vaikka kyllä mä tästäkin tykkään :) Pitäispä kokeilla raidallista joskus..

   Poista
 4. Tuttu malli-tein näitä Aura-mattoja työkokeilupaikkaan 3kpl:oranssin,2 punaista ja vihreän:D:D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...