perjantai 19. huhtikuuta 2013

Projekti etenee

Työhuoneemme on ollut tähän asti lähinnä rakennustarvikkeiden ja vanhojen, ylimääräisten huonekalujen säilytyspaikkana. Nyt vanhat huonekalut on kuitenkin saatu pois nurkista pyörimästä, ja siinä samassa tuli raivailtua vähän raksarojujakin vähemmäksi. Tuli siis tilaa kunnon työpisteelle! Työpiste toteutettiin todella edullisesti. Kolmemetrinen pöytälevy kustansi hurjat viisi euroa ja Ikean Lerberg-pukkijalat kahdekan euroa kappale. Koska pöytälevy on näin pitkä, tarvittiin myös keskelle tuki. Tätä virkaa hoitaa nyt kymmenisen vuotta vanha harmaa pikkulaatikosto, joka oikeastaan on aika tarpeellinen säilytyspaikka kaikenlaiselle pikkusälälle, jota työpöydälle kertyy. Tauluhyllyt ovat myös ikealaiset. Taulut ja muu sälä on kerätty kaappien perukoilta, joten jää nähtäväksi, mitä työpöydälle lopulta oikeasti jää. Verhot ja valaisin ovat ainakin vielä hankintalistalla ja muutama muukin työhuoneeseen sopiva pikkujuttu olisi myös mielessä.

Tilaa työskentelylle on nyt reippaasti. Toiselle puolelle mahtuu tietokone ja toisella puolella on vielä reippaasti tilaa vaikka ompelukoneelle tai pikkuneidin askarteluille. Edes vähän sisutettu työpiste houkuttaa kyllä siirtämään toimiston keittiönpöydältä ihan oikeasti työhuoneeseen :)


Mukavaa viikonloppua teille kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Sehän näyttää kyllä tosi hyvältä! Tuollainen pöytä on sitäpaitsi ihan paras, kun siinä mahtuu levittelemään papereita tai kankaita.

  VastaaPoista
 2. Hei, näyttää hyvältä, saanko kysyä mitä materiaalia pöytälevy on ja mistä on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytälevy on laminaattia ja se on hankittu mieheni työpaikan kautta. En siis tiedä, mistä ihan vastaavaa saa, mutta kalusteliikkeistä, Kodin Terrasta tai vastaavista saa varmasti valkoista laminaattilevyä :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...