Tämän kevään missionani on monipuolistaa arkiruokiemme valikoimaa ja lisätä kasvisten käyttöä. Tonnikalapastaa tein ennen useinkin, mutta nyt olin sen jotenkin unohtanut. Tänään kuitenkin kokkasin sitä pitkästä aikaa hieman uudistettuna versiona, joka upposikin koko perheelle omista epäilyksistäni huolimatta varsin mainiosti. Tässäpä teillekin siis helpon ja nopean arkiruoan ohje:
Tomaattinen tonnikalapasta
loraus ruokaöljyä
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1/2 kesäkurpitsa
1 prk tomaattimurskaa
1 prk paprika-chilituorejuustoa
pippuria
suolaa
1/2 ruukkua basiligaa
1 prk vaaleaa tonnikalaa öljyssä
Kuullota hienonnetut sipulit ja pilkottu kesäkurpitsa ruokaöljyssä paistinpannulla. Lisää tomaattimurska, tuorejuusto sekä tonnikala. Mausta basiligalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa pastan kanssa.
Maistuu! :)
voisiki tehdä tuota pitkästä aikaa, mut kesäkurpitsaa en erikseen lähde hakemaan, mutta haittaako tuo.
VastaaPoistaOih, näyttää namilta! Täytyy testata uppoisko tuolle jätkänpätkälle ;)
VastaaPoistaNäyttää tosi hyvälle, täytyy testata.
VastaaPoista