maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulumekot ja joulutoivotukset!

Jouluun on enää kaksi yötä, joten tyttöjen joulumekkojen valmistuminen jäi (melkein) viime tippaan. Marimekon punaiseen Muija-kuosiin iskin silmäni jo hyvissä ajoin ennen joulua Kyyjärven Paletissa, josta kangasta pätkän ostinkin mukaani. Hajamielisenä kuitenkin jätin kankaan mummolaan, josta sain sen vasta muutama päivä sitten takaisin. 


Kaavana on Mekkotehtaan yksinkertainen Elina, jota kuitenkin kavensin melko reippaasti, koska mekoista tuntui tulevan todella väljän mallinen sellaisenaan. Pääntiet ja hihansuut kanttasin valkoisella kantilla ja isomman neidin mekon helmaan riitti vielä kaapin kätköistä löytynyt pitsinauha. Sen verran naftisti tuli ostettua kangasta, että isomman mekon takakappale on ommeltu kahdesta kappaleesta.
  
Mekoista tuli mielestäni kivan simppelit ja raikkaat yhdistettynä valkoiseen paitaan ja sukkiksiin. Näillä mekoilla siis tonttuillaan tämä joulu! :)

Blogissa on nyt joulun alla ollut tietoisesti vähän hiljaisempaa. Jouluvalmistelut on tehty, ja huomenna kuusi kannetaan tupaan. Muiden blogeista olen saanut lukea hirmuisesti ihania jouluvinkkejä ja nähdä kauniita tunnelmakuvia jouluisista puuhista ja sisustuksista. Omien jouluvalmistelujen jakaminen ei jotenkin ole tuntunut nyt kovin tärkeältä. Silti tosi tärkeältä on tuntunut  laittaa taas joulua omaan kotiin, tänä jouluna yhtä pientä tonttua suuremmalle ja rikkaammalle perheelle. 

Jos minusta ei kuulu enää ennen aattoa ja joulunpyhiä, toivotan teille kaikille ihanille lukijoille hyvää ja riemukasta joulua! :)

8 kommenttia:

 1. Onpa kauniit mekot! Todellakin raikas puna-valkoinen yhdistelmä. Ihanaa joulunaikaa :)

  VastaaPoista
 2. Reippaat ja raikkaat mekot! Mä niin tykkään tuosta muija-kankaasta. Tunnelmallista joulua <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat mekot! Hyvää joulua :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat mekot! Hyvää joulua sinne teille <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä on sievät :-) Mukavaa joulun aikaa !

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallista ja rauhallista joulua sinulle :o)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...