perjantai 25. syyskuuta 2015

IWELLOjengin lukijatreeni - ilmoittaudu mukaan nyt!


IWELLOjengin hyvinvointiprojektissa parasta on ollut yhdessä treenaaminen ja sen toteaminen, että hyvän treenin voi tehdä missä vain - kotipihassa, puistossa tai vaikka lähimetsässä. Nyt sinullakin on mahdollisuus kokeilla treeniä hauskassa seurassa street work out -tyyliin.

Toivotan nimittäin nyt juuri Sinut tervetulleeksi IWELLOjengin kaikille avoimeen ja ilmaiseen lukijatreeniin, jossa opit treenaamaan ilman kuntosalia oman kehosi painoa hyödyntäen. Älä epäröi, sillä harjoitus sopii kaikenkuntoisille. Treeniseuraksi saat kymmenen iloista bloggaajaa!

Aika: 8.10.2015 klo 18 - 19.30

Paikka: Jyväskylässä, Tuomiojärven rannalla oleva Street work out -alue (Jos paikka ei ole tuttu, tule klo 17.50 M-kotiväylän eteen osoitteeseen Tuomiojärventie 15.)

Pieni sade ei haittaa treenaamista, mutta myrskysäällä treeni perutaan.

20 ensimmäisenä ilmoittautunutta saa kotiinviemiseksi mukavan goodiebagin, joka sisältää monen hienon yhteistyökumppanin tuotteita!

Sitova ilmoittautuminen alkaa kaikissa IWELLOjengin blogeissa yhtä aikaa, joten nopeus on valttia! Ilmoittaudu mukaan lähettämällä s-postia osoitteeseen iwellojengi@gmail.com. Kirjoita viestiin nimesi, yhteystietosi ja tieto, minkä blogin kautta sait kutsun. Treeniin voit toki tulla ilmoittautumattakin!


Tule mukaan ja tuo kaverisikin!


Yhteistyössä mukana:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...