lauantai 21. tammikuuta 2012

Tulppaaneja ja kirppislöytöjä


Viikonlopun kunniaksi ostin kotiin pari kimppua tulppaaneja, ja heti alkoi kevättää. Kun kaupoissa alkaa olla ensimmäiset hyvät tulppaanitarjoukset,  kevät ei voi olla kaukana, uskokaa pois! 

Kukilla on muutenkin niin terapeuttinen vaikutus, että niitä pitäisi ostaa kotiin useammin. Jos vaihtaisin ammattia, minusta voisi tulla floristi. Olisi aika ihanaa työkseen tuoksutella kukkia ja fiilistellä eri vuodenaikoja kukkasien kautta..


Tulppaanit tarttuivat mukaan ruokakaupasta, mutta samalla reissulla kurvasin kirpparin kautta ja tein muutaman mukavan löydön. Kaksi valkoista kukkaruukkua kustansivat yhteensä euron ja harmaa peltinen kannu kaksi euroa. Vanha teräksinen pikkutarjotin irtosi puolestaan eurolla. Kannu kaipaa pintaansa uutta väriä, ehkä mustaa tai valkoista spraymaalia ja kukkaruukkujakin voisi piristää jotenkin. Pikkutarjotin sopii mukavasti vaikka saippuan alustaksi vessaan.Ilman tulppaaneja ja kirppislöytöjä perjantai-iltapäivän ruokakauppareissu lapsen kanssa ei ehkä olisi ollut ihan näin mukava. 

Ihanaa, talvista viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...