tiistai 28. helmikuuta 2012

Keittiötunnelmia

Viimepäivinä sormet ovat syyhynneet päästä ompeluspuuhiin ja varastossa olisi monenmonta ihanaa kangasta, mutta en ole vielä ehtinyt uppoutua touhuun oikein kunnolla, joten kovin kummoisia en ole vielä saanut aikaiseksi. Keittiön ikkuna kaipasi kuitenkin uutta verhoa, joten ompelin vanhasta sivuverhosta tällaisen keväisen rullakapan. Jemmasta löytyi myös pellavanauhaa, joka sopi verhoon ihan mukavasti. Rullakappa on helppo ommella ja on vähän erilainen kuin tavallinen verhokappa.

Verhokuvien lomassa tuli näpsittyä vielä pikkuisen keittiötunnelmia.
Kaappien päällä pölyä ja muuta mukavaa :)
Sisustustarra jää- ja pakastinkaapin päällä
Ehkä kauneimmat näkemäni magneetit

Hyvää hiihtolomaviikkoa muuten kaikille teille, jotka vietätte hiihtolomaa nyt! Ja kaikille muille muuten vain hyvää viikkoa! :) 

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä tulevana kodin sisustajana, että mitä sävyjä teidän kodin lattia ja keittiön taso on? Näin kuvista päätellen materiaali taitaa olla tammea? Itse olen juuri tuon sävyistä laittiaa ja keittiön tasoa hakenut, mutta sävyissä on paljon eroja. Ihanan näköinen koti näin kuvista päätellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista - ja kysymyksestä! :) Kyllä, meidän keittiön tasot ja lattia ovat tammea, tosin hieman eri sävyiä molemmat. Lattia on K-raudan rustic tammi -laminaattia, joka taittaa hieman harmaaseen, ja tasot taas ovat ihan perus massiivitammea. Samaa sävyä ovat porrasaskelmat. Tykkään tammen lämpimästä sävystä kovasti, mutta jottei vaikutelma olisi ollut liian "tamminen" halusin lattiaan hieman eri sävyä kuin perus tammea, joka on pikkuisen kellertävä. Tämä rustic-laminaatti on kyllä osoittautunut hyväksi valinnaksi ja se sopii myös perus tammen sävyyn.

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...