perjantai 17. helmikuuta 2012

Tuunattu lipasto

Tällainen siitä nyt tuli:


Ei mennyt tämäkään projekti ihan niinkuin strömsössä. Alkuperäiset nuppivetimet oli kiinnitetty puutapeilla ja liimalla, ja niiden poistamiseksi jouduin pyytämään hieman miehistä apua, mikä söi naista ihan pikkuisen, sillä olin kuvitellut selviäväni projektista itsekseni.Vetimienpoistoprosessissa lipaston ylälaatikko meinasi myös hajota tyystin, mutta onneksi saimme sen pelastettua.

Kaiken kukkuraksi lipasto vaati huomattavasti useamman kerroksen maalia kuin olin ajatellut, eikä maalausjälkeni taida olla järin ammattimaista, joten kovin tarkkaan kuvia ei kannata syynätä. Pienen matkan päästä tarkasteltuna lipasto näyttää mielestäni kuitenkin aika söpöseltä. Ajattelin aluksi vetimiksi jonkinlaisia rautavetimiä, mutta sitten löysin ihanat posliiniset vetimet täältä ja päätin laittaa ne koristamaan lipastoa.Mukavaista viikonloppua! :)

7 kommenttia:

 1. Tulipas aivan IHQ tuosta lipastosta! Ja nuo nupit kruunaa söpön kalusteen :) -Marika

  VastaaPoista
 2. Tulipa hieno!! t.Jenny

  VastaaPoista
 3. Hieno lipasto! Tiedän miten paljon työtä vaatii tuollaisen lipaston kunnostaminen. Olen yhden vastaavanlaisen itsekkin tehnyt ja kyllä siinä aikaa ja kärsivällisyyttä vaaditaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siinä tosiaan hieman työtä oli. Onneksi pinnassa ei ollut mitään lakkaa tai maalia, niin ei tarvinnut alkaa sitä poistella. Nyt riitti ihan kevyt hionta.. Yksi vähän järeämpi lipasto odottaisi tuunausta vielä. Se on tällähetkellä kirkkaanpunainen! :)

   Poista
 4. Oi tätä olenkin odotellut, että millon extreme makeover tapahtuu=) Siitähän tuli HIINO!On jo pitkään pitänyt kysyä siitä yhdestä maljakosta missä sulla oli niitä tulppaaneja. Onko kirpparilöytö vaiko mistä..Tässä kerran ku kaapuntissa kävin, etsin vastaavanlaista kuumeisesti enkä löytänyt..vielä..yhyy..
  T.Mallu
  Ps. Blogillasi on ollut virkistävä vaikutus meikäläiseen=) Näpräilyinto taas herännyt mullakin..kiitos=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mallu! :)

   Tulppaanimaljakon olen joskus saanut lahjaksi. Muistaakseni se on Muurlan valmistama. En oo ihan varma, onko samaa maljakkoa enää tuotannossa, mutta vähän vastaavia Muurlan maljakoita oon kyllä nähnyt kaupoissa..

   Hyvä, että olet saanut blogistani innostusta - sitten se on tehnyt tehtävänsä! :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...