keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Ensiaskelkengät

Nyt on yksi etappi meidän pienen neidin elämässä saavutettu. Eilen vietimme nimittäin laatuaikaa naisten kesken ja kävimme kenkäostoksilla - eikä muuten millä tahansa kenkäostoksilla vaan ensikenkäostoksilla! Näiden kenkien hankkiminen meinasi olla vähän tuskallista, koska äiti oli kenkien suhteen hieman vaatelias. Tuli myös huomattua, että tämän kaupungin lastenkenkävalikoima ei ole kaksinen. Halusin nimittäin ensikengiksi ihan tavalliset, yksiväriset nahkakengät, jotka ovat umpinaiset ja joissa on nauhat. Lisäksi koko 20 toi lisää haastetta, sillä kyseistä kokoa ei yleensä tilata kenkäkauppoihin kovin montaa. Löytyi sandaalia ja tarrallista ja blingblingiä ja vaikka sun mitä muuta. Lopulta löytyi nämä söpöt vaalenpunaiset Eccot! Hinnakkaat oli, mutta näissä on varmasti hyvä harjoitella ensimmäisiä askelia <3
Ja voi sitä ihmetystä, kun jaloissa on jotakin muutakin kuin sukat! Askel painaa ja painaa.. Kenkien käyttäminen vaatii vielä vähän harjoitusta :) 


8 kommenttia:

 1. Tuo etsimisen vaiva kannatti varmasti. Löysit kyllä ihn täydelliset kengät!
  Nuo on muuten ihana säilyttää ja vaikka kehystää tai laittaa hyllyn päälle myöhemmin lasten huoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tosiaan ajatuksena kenkiä etsiessäni se, että niiden pitää olla sellaiset, jotka voi sitten laittaa muistoksi johonkin vitriinikehykseen jatkossa.. Mitään blingblingejä en halunnut siihen tarkoitukseen. Toki piti olla hyvätkin, ja eccothan ovat juuri sellaiset :)

   Poista
 2. Vasta löysin tieni tänne, ihana blogi<3 Voi elämä nuo kengät on suloiset, meillä neiti 7kk ei vielä tarvitse ja "valitettavasti" isosiskojen vanhoilla kengillä taidetaan mennä. Nuo kuvat kyllä kovasti houkuttavat ostamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Harmillisesti viimeaikoina päivitykset ovat jääneet vähiin, kun on kaikenlaista muuta puuhaa ollut. Kiva, että silti joku uusikin lukija löytää blogini! :)

   Eikös ihan ekat kengät olis hyvä olla jokaisella lapsella omat? En tosin tiedä, onko sillä käytännössä kovin suurat merkitystä, jos jalka on ns. normaali.. mutta sillä verukkeella voisit ostaa uudet pikkuneidille! ;)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...