torstai 5. heinäkuuta 2012

Kana-couscous-salaatti

Meillä syödään kesäisin paljon salaatteja ja yksi hyvä, vähän ruokaisampi salaatti syntyy kanasta ja couscousista. Couscousin joukkoon voi heittää vähän sitä sun tätä, mitä jääkaapissa milloinkin sattuu olemaan. Itse tein eilen tällaisen välimerihenkisen kana-couscous-salaatin. Couscous on mielestäni hyvää arkiruokaa, sillä se valmistuu hetkessä. Parista desistä couscousia riittää 2 - 3 syöjälle.




Kana-couscous-salaatti 

2 dl couscousia
2 dl vettä
1/2 tl suolaa
pestoa pari ruokalusikallista
kevätsipulia
kirsikkatomaatteja
fetaa
oliiveja

broilerin fileesuikaleita
suolaa
pippuria

paria erilaista salaattia 

Kiehauta vesi, lisää suola ja ota kattila pois liedeltä. Lisää couscousit ja anna turvota kannen alla muutama minuutti. Sekoita couscousin joukkoon pesto, kevätsipuli, tomaatit, feta ja oliivit. Paista broilerit ja mausta. Kokoa annos salaattipedille. Kastikkeeksi sopii esimerkiksi yrittiöljy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...