torstai 26. heinäkuuta 2012

Pellavaisia tyynynpäällisiä

Eilen viimeistelin pari synttärilahjaksi menevää tyynynpäällistä. Nämäkin on ommeltu kierrätyskankaista ja pitsiliina on mummon virkkaama. Ainoastaan napit ja ompelulanka on ostettu uutena. Näissä on siis kankaana pellavainen paneeliverho. On muuten tosi helppoa ommella paneeliverhosta tällaisia tyynynpäällisiä, kun kankaan leveyskin täsmää just eikä melkein tällaisiin perus koristetyynynpäällisiin! Aika hyvä tuli mielestäni tästä kirppislöydöstäni, joka alunperin oli valkoinen. Mattamustaa suihketta vain päälle, niin johan uudistui. Kuva kynttilänjalasta valkoisena löytyy tästä. Muutenkin alemassa kuvassa taitaa olla nyt meidän tulevan syksyn värit. Mustaa, valkoista ja maanläheisiä sävyjä. Lisäksi vähän jotain romurautaa ehkä.. :)


14 kommenttia:

 1. Todella kauniit nuo pellavatyynynpäälliset sekä musta kynttilänjalka.
  Kiva idea ommella paneeliverhoista tyynynpäällisiä, niitä olisi meinaan omassa kaapissa muutamat käyttämättömänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olis paneeliverhoja aika monet kaapissa. Jotenkin ne ei enää iske.. Vasta kun aloitin omeplupuuhat hoksasin, miten helppoa paneeliverhoista on tosiaan tehdä tällaisia tyynynpäällisiä. Tosin ei se nyt muutenkaan niin kauhen vaikeata ole ;)

   Poista
 2. Voi tuo pitsiliina näyttää niin kovin samanlaiselta kuin mitä minä omistan. En tiedä onko saman mummon vai eri mummon virkkaama, mutta mummon tuotoksia se minunkin liinani on ;D -Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää meneekin lahjaksi äiteelle. En henno laittaa näitä mummun liinoja suvun ulkopuolelle ;)

   Poista
 3. Saitpa kauniita tyynyjä tehtyä. Pitsiliina on niin nätisti kiinnitetty, ettei näe ompeleita vaikka kuinka tuijottaisi. Toisin oli mun tyynyissäni... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä näytti ainakin kuvissa sinunkin tyynynpäälliset ihanilta!

   Poista
 4. Tosi kivat tyynyt. Kynttilänjalkakin on tosi onnistunut. Mäkin löysin kirppikseltä kaks isoa valkoista kynttilänjalkaa... Vähän alkoi toi musta kiinnostaa. Pitää pistää mieleen jos vaikka kyllästyn valkoisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset mustaksi ja kaikki muu valkoiseksi, kommentoi ukkokultani ;)

   Poista
 5. Onpas kauniit tyynyt. Ja kynttilänjalka on upea! Näin kirppiksellä' tuon tyylisen puisen jalan, olisi vaatinut vähän korjaamista maalauksen lisäksi enkä ottanut. Ja nyt kun näin tän sun oman niin harmittaa. Täytyypi mennä katsoon vieläkö se jalka siellä olis :D

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea tuo paneeliverhon tuunaus tyynyiksi! Kaunista tuli, näyttää ompeleet olevan aika paljon suoremmassa kuin omissa tyynyissäni:)
  Haleja ja hymyjä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasta ei onneksi näe ompeleita ihan tarkasti ;) Halit ja hymyt sinnekin! :)

   Poista
 7. Kuvailit juurikin meidän värit! :D Romurautaa, mustaa ja valkoista löytyy jo, värejäkin jo jonkin verran. Etenkin makuuhuoneen aion sisustaa syksyyn murretuilla maanläheisillä sävyillä.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...