Rahkaletut ovat oivallinen sateisen sunnuntaipäivän välipala! Muinoin opiskeluaikana ilostutimme ankeaa tenttiin lukemista kokoontumalla luentomuistiinpanojemme kanssa rahkalettujen ääreen. Resepti taisi jäädä tuolloin meistä aika monen arkistoon, mutta omani olin jo tietenkin hukannut. Mukavuusalueelta onneksi löytyi alkuperäinen ohje, jonka kopioin nyt tännekin.
Rahkaletut
250 g rahkaa
4 rkl vehnäjauhoja
2 tl sokeria
3 munaa
0,5 dl sulatettua margariinia tai öljyä (itse käytin voita)
1 tl suolaa
paistamiseen voita tai margariinia
Sekoita taikinan ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Paista pieniä lettuja lettupannulla tai isommalla pannulla amerikkalaistyylisiä pannukakkuja.
Ai että, kylläpä olivatkin hyviä kermavaahdon ja itsetehdyn mansikkahillon kanssa!
oi näyttääpä herkulliselta! Näitä pitää kokeilla :)
VastaaPoistaHerkullisen näköisiä ovat.
VastaaPoista