torstai 9. tammikuuta 2014

Maalattu hyllykkö

Tiedättekö sellaiset muutama vuosi sitten muodissa olleet kirsikanväriset, jotain tuntematonta ulkomaalaista puulajia olevat järkyttävän painavat huonekalut? Sellaisen hyllykön ostimme ensimmäiseen omistusasuntoomme ja sinne se sopikin mukavasti. Sen sijaan täällä uudessa kodissa sille ei ole oikein löytynyt sijaa, ja tumma kirsikkapuu ei enää miellytä silmää samalla tavalla kuin ennen. 

Siispä oli otettava maalisuti käteen. Kun inspiraatio iski, en malttanut edes ottaa kuvia hyllyköstä alkuperäisessä asussaan. Pinnat olivat hyvässä kunnossa, joten karhensin vain hieman niitä hiomapaperilla ja maalasin pohjamaalilla kertaalleen. Tämän jälkeen maalasin hyllykön pariin kertaan valkoisella Helmi-kalustemaalilla. Tumman peittäminen valkoisella ei ollutkaan ihan yksinkertainen juttu. Pohjamaalin ja kahden kalustemaalikerroksen jälkeenkin tummaa kuultaa hieman läpi ainakin läheltä katsottuna, mutta päätin, että tähän hyllykköön se oikeastaan sopii. Suunniteltu juttu siis, ei lainkaan laiskuutta ;)

Siinä se nyt on, makkarin nurkassa, ja näyttää paljon paremmalta kuin ennen. Koreissa tulee varmaankin säilytettyä vaippoja, vauvan yökkäreitä ja kaikkea, mitä nyt vauvan hoitoon yöllä tarvitsee. Varsinainen hoitopiste sijaitsee alakerran kodinhoitohuoneessa.

Loppuviikossa ollaan taas! Mukavaa torstai-iltaa! :)


13 kommenttia:

  1. Sehän on nyt todella hieno, oikein sievä valkoisessa asussaan ja nuo korit kruunaa sen :-) Hyvä loppu tulos! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haeskelin aluksi vähän erityyppisiä koreja, mutten löytänyt oikein sopivia, joten työhuoneen askartelutarvikekorit pääsivät nyt uuteen käyttöön ja ihan hyvinhän ne siihen sopivat :)

      Poista
  2. Ihan mielettömän híeno lipasto. Kyllä tuunaaminen kannattaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainakin maksoi vähemmän kuin uuden ostaminen :)

      Poista
  3. Siitähän tuli upea lipasto!!! Kannatti maalata:)!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Urakan alussa ajattelin taas, että oliko pakko alkaa tähänkin hommaan, mutta onneksi lopputulos palkitsee :)

      Poista
  4. Hyvältä näyttää :) Samaa ois ootettavissa meiän pyökin värisiin hyllyköihin.Henkisesti oon valmistautunu "muutamaan" maalikertaan :) -Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyökki saattaa peittyä kyllä paremmin kuin tuo kirsikka, koska se on kuitenkin tosi paljon vaaleampi. Ehkä kahdella kerroksella saa siis jo pyökin piiloon hyvin :)

      Poista
  5. Kivan näköinen, ehdottomasti vaivan arvoinen! Mulla on kans on lipasto maalattavana. Alunperin pyökin värinen, ei miellyttänyt enää omaa silmää niin saa valkoista maalia yllensä. Mukavaa loppuviikkoa! :)

    VastaaPoista
  6. Sinut on haastettu! :)
    http://kodinilo.blogspot.fi/2014/01/minut-on-haastettu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitääpä käydä kurkkaamassa, millaisen haasteen olet minulle heittänyt :)

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...