torstai 13. maaliskuuta 2014

Vaateihanuuksia

En ole erityisen innokas tilailemaan vaatteita netistä, sillä liian usein on käynyt niin, että netissä kivannäköinen vaate ei olekaan ollut ihan yhtä kiva livenä. POMPdeLUX ei kuitenkaan ole yleensä pettänyt, joten tänäkin keväänä näpyttelin tilauksen Pompille näkemättä vaatteita luonnossa. 

Tänään hain paketin Postista ja jälleen sain todeta, että vaatteet ovat juuri sellaisia, joita niiden pitikin olla - kauniita ja laadukkaita! Isompi neiti sonnustautuu siis muutaman viikon päästä olevaan kastejuhlaan keväisen hempeisiin sävyihin. Pienempi neiti käyttäköön muutaman kymmenen vuotta vanhempaa mekkoa..



Kevään suosikkiasu taisi myös putkahtaa samasta paketista, sillä näitä ihanuuksia pieni valokuvamalli ei olisi millään halunnut riisua päältään. Kuravaatteiden alle tylsä äiti ei näitä kuitenkaan vielä antanut pukea, vaikka aika usein (tietyissä rajoissa) lapsi saakin meillä päättää, mitä haluaa pukea päällensä.



Pukeudutaanko teidän perheessänne tänä keväänä POMP de Luxin uutuuksiin?


9 kommenttia:

  1. Voi kun söpöjä :) Ja söpö on mallikin :) Mua kovasti kiinnostais nää vaatteet, mutta vielä en oo uskaltautunu tilaamaan :) -Jenni

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita, varsinkin nuo housut on supersuloiset! Itse en ole uudesta mallistosta tilannut vielä mitään, mutta viime kesän PdL:n alesta tuli hankittua jemmaan jonkin verran vaatetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen yleensä alesta jemmannut vaatteita vähän enemmän. Silloin kun yleensä alennus on ihan tuntuva :)

      Poista
  3. Kauniita vaatteita! <3 Mä pidin viime syksynä Pompin kutsut ja ihastuin täysin! Nyt ois muutaman viikon päästä kutsut kaverilla, ihana päästä näkemään uus mallisto. Ja varmasti lähtee taas tilausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kutsut olisikin kiva pitää, niin pääsisi kunnolla hipelöimään vaatteita..

      Poista
  4. Onpa ihania! Täytyypä siis itsekin käydä kurkkaamassa heidän nettikaupassa.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...