torstai 24. heinäkuuta 2014

Blogikirppis lähestyy!

Ihan pian, 2.8.2014, Jyväskylän Varikolla kirppistellään! Minä olen viime päivinä kolunnut kaappejani keräten myyntiin lähteviä vaatteita ja tavaroita. Ompelukonekin on surrannut helteistä huolimatta ihan vähän. Kirppispöydästäni löytyy nimittäin ainakin rusettipipoja muutamassa ei värissä ja koossa. Ihan ei pipokelejä nyt ole pidellyt, mutta tokihan syksyä varten täytyy olla uusi pipo jemmassa!


Tulehan sinäkin Varikolle joko myymään tai tekemään hyviä löytöjä. Molempiakin voit toki tehdä! 
Kirppis järjestetään siis 2.8.2014 klo 11 - 16 Jyväskylän Varikolla, Katriinan kaupan entisissä tiloissa (Sorastajantie 1, 40320 Jyväskylä). 

Muutamia myyntipaikkoja on vielä jäljellä, ja sellaisen voit varata itsellesi laittamalla sähköpostia Hetkiä-blogin Katriinalle (hetkiablogi@gmail.com). 

Mukana olevat blogit näet blogikirppiksen FB-sivuilta. Monen bloggaajan lisäksi paikalla on myös Kimperin outlet-piste, Harjun Paperin myyntipiste sekä Evelia-korujen esittelypiste. Paikanpäällä voit tutustua myös Danske Bankin mobilepay -sovellukseen. Kaikkea kivaa on siis tiedossa, joten paikalle kannattaa tulla!

Ihan pianhan se jo on, elokuu. Vielä kuitenkin riittää helteisiä heinäkuun päiviä, joista kannattaa nyt nauttia. Jos voisin, purkittaisin syksyn varalle näitä päiviä. :)

6 kommenttia:

 1. Ovatko myyntiin tulevat pipot lasten vaiko aikusten kokoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipoja on kolmessa koossa: vauva, taapero ja aikuinen :)

   Poista
 2. Mäkin niin haluaisin tällaiselle blogikirppikselle myymään ja ostamaan. Voi kun sellainen järjestettäisiin täällä Etelä-Suomessakin. Toivottavasti saatte hyvän tapahtuman aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva, että tällainen järjestetään. Eikös siellä Etelä-Suomessa tosiaan ole ollut vastaavia? Ainakin Helsingissä on mielestäni järjestetty blogikirppiksiä..

   Poista
 3. Ihania pipoja! Pitääpä tulla hypistelemään :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...