tiistai 21. huhtikuuta 2015

Juhannusruusu-matto

Pääsiäisestä asti se on ollut työn alla. Juhannusruusu-matto nimittäin. Tekoprosessiin mahtui sotkeutuneiden kuteiden lisäksi yksi astianpesukoneen vieressä olevaan pikkuruiseen ja syvään koloseen työnnetty virkkuukoukku, jonka pois ottaminen vaati osittaisen keittiökalusteiden purkamisen ja sen tuloksena virhekoodia hälyttävän pesukoneen.

Valmista kuitenkin vihdoin tuli. Pitkästä aikaa sain sysäyksen tarttua kuteisiin ja koukkuun, kun ystäväni tilasi tyttärensä huoneeseen maton. Värinä on hauska vanha roosa tai ehkä jopa lohenväri, joka sopii varmasti pienen neidin valtakuntaan oikein hyvin. <3

Täällä viikko on alkanut töiden ja opintojen parissa ja samoilla linjoilla se myös jatkuu. Kohta kurvaan tytöt hoidosta, jotta ehdin viettämään heidän kanssaan pari tuntia, ennen kuin itse lähden iltatöiden pariin. Mitäpä teidän alkuviikkoonne on mahtunut? :)


2 kommenttia:

  1. Oih kun on kaunis matto!! Työntäyteistä on alkuviikko ollut. Tänään haaveissa pienen ompeluhetken järjestäminen:)

    VastaaPoista
  2. Tulipas matosta kiva ja siellä ollaan kyllä aika aikaansaavia. Täällä on virkattu sitä samaa päällystä rahiin jo kohta vuoden ja vieläkään ei ole valmista, vaikka itse työn pitäisi olla kovinkin nopeasti valmistuvaa ;) Sen siitä saa kun välillä on tehtävä villasukkia yms :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...