torstai 23. heinäkuuta 2015

Portaikon valokuvaseinä

Isojen seinäpintojen sisustaminen on usein kinkkistä. Tällainen hankala tapaus meidän kodissamme on ollut portaikon vieressä oleva korkea seinä. Ensimmäisen talven seinä ammotti tyhjyyttään, jonka jälkeen päätimme alkaa kokoamaan portaikkoon valokuvaseinää. Ensin saimme seinälle kolme suurta valokuvaa, jonka jälkeen niiden ympärille aloimme koota hieman pienempiä kuvia. Nyt vihdoin alkaa näyttää siltä, että kollaasi on valmis. Mitään kovin pikkuruisia kuvia seinällä ei ole, sillä pienimmätkin kuvat ova A4:n kokoisia. Kaikissa kehyksissä on lisäksi paspartuurit. Meillä valokuvataan ahkerasti, joten kuvat ovat reissukuvia tai kuvia lapsistamme. Niitä on kiva katsella, kun kipuaa portaita. Näyttelyä täytynee välillä hieman vaihdella, sillä esille kelpaavia kuvia olisi varmasti hurjan paljon enemmänkin. Kovin montaa uutta kehystä ei kuitenkaan seinälle enää taida mahtua. Tällä hetkellä portaikon alla majaa pitävät siskon kalusteet, jotka ihan pian siirtyvät uuteen kotiin. Tilalle pitäisi varmaankin keksiä jotakin, sillä juuri tässä on hyvä paikka jonkinlaiselle säilytysratkaisulle.

Huhhei, se olisi toiseksi viimeisen lomaviikon loppu ihan käsillä. Tämä viikko on oikeastaan koko porukkamme viimeinen yhteinen lomaviikko, sillä mies aloittaa työt ensi viikolla. Meillä tytöillä olisi vielä viikko aikaa, ennen kuin arki polkaistaan todenteolla käyntiin. Mummolareissu on ainakin vielä suunnitteilla! :)

7 kommenttia:

 1. Kaunis kollaasi. Meillä myös portaikossa kollaasi, mutta samalla seinällä kuin missä on ulko-ovi... Joka kerta oven paiskautuessa taulut keikahtavat ihan vinoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo, kehykset ulko-oven vieressä eivät ehkä ole ihan paras paikka. 😀

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Kiva kollaasi kuvista, mun pitäis kans laittaa lasten kuvia kehyksiin ja seinälle. Onko nuo paspartuurit ollut valmiina kehyksissä, niiden kanssa kuvat näyttää paljon kauniimmilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostan yleensä aina kehyksiä, joissa paspis on valmiina. Ikeassa on parhaat ☺

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...