torstai 28. maaliskuuta 2013

Kankaat kuin karkkia

Tulipahan taas käytyä vähän kangaskaupoilla. Mukaan lähti melkoisen montaa uutta trikoota, joista tänne on pakko laittaa vähän maistiaisia. Aika herkkuja vai mitä? :)

Ja mitäkö näistä syntyy? Ehkäpä muutama pipo ja kenties pari keväistä tunikaa.Ja jotta ei menisi liian räikeäksi, niin tällaisia ihania kuteita löysin tämän kylän eräästä lankakaupasta. Mielestäni väri on todella kaunis beigen ja harmaan sekoitus, se kuuluisa greige. Nämä kuteet pakkaan mukaan pääsiäisreissuun, jotta aika ei käy automatkalla pitkäksi. Kuteista virkkaan pitkästä aikaa mattoa. Tällä kertaa ajattelin kokeilla juhannusruusun sijasta jotakin toista mallia.


Leppoista pääsiäistä vielä kerran! :)

4 kommenttia:

 1. Kauniit kankaat.

  Oliko kaupassa muuten paljon tämän vuoden suosikki pöllökangasta?

  Pitäisi tässä taas kuvailla viikonloppuna erittäin hyväkuntoisia mummolan kankaita vanhoja ja laittaa taas myyntiin jos joku taas tulisi iloiseksi löydöistä.
  Kukahan mahtaisi tarvita melkein uudenveroisia marimekko farkkuja joiden koko on 40.

  Hyvää Pääsiäistä myös Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa pöllökangas oli ihan kokonaan jo loppu, muita värejä oli vielä jäljellä. Pöllöt ovat kyllä olleet suosittuja tänä keväänä! :)

   Minua voisi kyllä vanhat kankaat myös kiinnostaa, jos ne lähtisivät sellaisella sopivalla kirppishinnalla.. Jos otat kuvia, niin haluaisitko laittaa niitä sähköpostilla minulle sositteeseen kotvasiablog@gmail.com?

   Mukavaa pääsiäistä sinullekin! :)

   Poista
 2. Juu, otan kuvia kankaista ja laitan Sinulle s-postia.
  Missäpäin asut? Itse olen Pirkanmaalla, mutta käyn
  myös Helsingissä työasioissa. Jos asut noilla alueilla
  niin voisin toimittaa työreissulla, mutta muuten pitäisi
  postittaa.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...