lauantai 23. maaliskuuta 2013

Matkakuumeilua

Viimeaikoina meilläkin on podettu pienoista matkakuumetta. Edellisen kerran olemme käyneet kotimaan ulkopuolella mieheni kanssa kolme vuotta sitten häämatkallamme. 

Häämatkallamme saimme mahdollisuuden viettää muutaman päivän Monacossa, joka ennakkoasenteistani huolimatta osoittautui oikeastaan aika kivaksi häämatkakohteeksi. Vaikka Monaco onkin pinta-alaltaan pikkuruinen, nähtävää riitti paljon, ja jos ökyjahtien tirkistely alkoi kyllästyttää, juna vei parissakymmenessä minuutissa Nizzaan tai Italian puolelle. Monacossa oli myös äärimmäisen turvallista, ja iltaisin kadut tyhjenivät lähes täysin, kun turistit kiirehtivät majoittumaan tämän pienen, ja turistin näkökulmasta kalliin, kuningaskunnan rajojen ulkopuolelle. Monacossa oli myös ilmainen uimaranta, joka esimerkiki Nizzan rantoihin verrattuna oli todella siisti ja rauhallinen. 

Häämatkaa muistellessani päädyin selailemaan kuvakansiota, josta löytyikin aika kivoja muistoja:Koska talviloman suunnitelmat menivät sairastelujen takia ihan mönkään, päätimme varata heti kesäloman alkuun jonkin pienen matkan. Vaikka periaatteessa voisimme jo lähteä ihan hyvin matkaan pienen neidin kanssa, päätimme, että tästä matkasta tulee lapsivapaa. Parisuhdeaika tekee varmasti hyvää pienen lapsen vanhemmille!

Koska neiti jää kotiin, matkakohde ei voi olla kovin kaukainen. Tällä listalla on esimerkiksi monta matkakohdetta, joita voisi harkita. Pietari tai Berliini esimerkiksi kuulostaisivat aika kivoilta.. 

Tällä kertaa päätimme kuitenkin lähteä tutustumaan tanskanmaahan ja varasimmekin parin yön reissun näihin maisemiin:

Kuva täältä
Oliskos teillä Kööpenhaminassa käyneet antaa hyviä matkavinkkejä? Missä kannattaa shoppailla ja mistä saa hyvää ruokaa kohtuuhinnalla?  :)

Lauantai-illan terkut ja hyvää huomista palmusunnuntaita! 

HUOM! Postauksessa oleva linkki johdattaa Pokerlistings.fi-sivustolle.

1 kommentti:

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...