lauantai 16. maaliskuuta 2013

Keltaista raitaa

No nyt on saapunut meidänkin kotiimme ensimmäinen uusi Anno-tekstiili. Lähdin eilen matto-ostoskille ja tarkoitukseni  oli katsastaa se kuuluisa Pandora-villamatto. Matto näytti kyllä ihan livenäkin tosi kauniilta, mutta jostain syystä ei ehkä kuitenkaan meille sopivalta matolta. 

Matkaan lähti Pandoran sijaan luonnonvalkoinen villamatto, joka kotona ei enää näyttänytkään yhtään hyvältä. Niinpä. Matto meni palautukseen. Siispä ostosreissuni lopputulema oli se, että sohvannurkka sai nyt yhden (!) uuden tyynyn. Nämä Annon uudet tekstiilit ovat kyllä kivoja, ja kevätaurinko taisi olla syy siihen, että meille päätyi tyynynpäällinen, jossa valkoisella pohjalla on keltaisia raitoja. Joudun ehkä hakemaan vielä toisenkin. Nyt uuden kaverina on pari vanhaa Marimekon Tantsu-kankaasta ommeltua päällistä, ja nehän näyttävät muutaman vuoden tauon jälkeen taas aika kivoilta. 

Annon koreja meillä on ollut jo aikaisemminkin. Nyt yksi toimii mullanvaihtoa odottavan anopinkielen suojaruukkuna. 





Niin ja nyt olohuoneessa ei ole mattoa lainkaan, sillä vanha on menossa pesulaan, jahka sen ehdin/muistan/jaksan sinne kiikuttaa. Katsotaan, koska uusi, sopiva matto kävelee vastaan. En taida jaksaa sitä kovin kovasti metsästää. 

Tänään olen muuten ommellut ihan urakalla. Vanha, rakas ompelukonekin meinasi sipata siinä touhussa pariin otteeseen. Ompeluksista kirjoittelen kuitenkin lisää myöhemmin. :)

Aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Kauniita, keväisiä kuvia! <3
    Ja kaunis keltainen raita. Väri on kyllä energinen ja iloinen.

    Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Harmi ettei matto ollutkaan hyvä. Jospa "se oikea" tupsahtaa jossain eteen silloin kun sitä vähiten odottaa :) Tyyny on ihanan raikas ja hyvältä näyttää muutenkin :) Minä vähän ihastuin niihin uusiin oransseihin Annon juttuihin...

    P.S Jos saisi pienen pyynnön esittää, niin nuo sanavahvistukset näissä kommenteissa on aika tympeitä, poistaisitko sinäkin sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, munkin mielestä se sanavahvistus on ärsyttävä, ja olinkin sen omasta mielestäni jo poistanut. En tiedä, onko blogger nyt ajatellut puolestani ja palauttanut sen käyttöön jossain vaiheessa vai mitä, mutta nyt poistan sen taas käytöstä. Kiitos huomiosta ja ilmoittele, jos sanavahvistus on edelleen päällä :)

      Poista
  3. Tosi ihanan piristävä keltainen raita! <3 Harmi, että villamatto ei vastannut odotuksia, toivottavasti sopiva löytyy pian! :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se sopiva jossain vaiheessa löydy. Näin keväällä voi ihan hyvin olla vähän aikaa ilman mattoakin :)

      Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...