tiistai 8. lokakuuta 2013

Olohuoneen syksy

Kotimme sisustusrintamalla ei ole viime aikoina tapahtunut juurikaan mitään uutta. Muutama viikko sitten intouduin kuitenkin ostamaan Annon musta-valkoisen Lankku-maton, jonka tarkoituksena oli päätyä yläkerran työhuoneeseen. Olkkarin lattialle se kuitenkin jäi, ja Pandora-matto sai luvan siirtyä yläkerran aulaan, jonne se oikeastaan sopiikin aika kivasti. Kun vaihtui matto, niin pitihän sitä vähän verhojakin vaihtaa. Kaivelin kaappeja ja löysin verhot, jotka mieheni (!) valitsi seitsemän vuotta sitten ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. Totesin, että muutaman vuoden tauon jälkeen ne näyttävät taas aika mukavilta ja sopivat hyvin olkkarin syksyyn. :) 
Tänään vietän päivää kotona ihan yksikseni, sillä tällä hetkellä tiistait ovat lukkarissani opetuksettomia päiviä! Neiti lähti aamulla isin kyydissä hoitoon, minä raivasin pikaisesti huushollin ja loppupäivän aion viettää vaakatasossa tuossa sohvalla. Ehkäpä voisin kuitenkin vähän ommella, ja ruokaakin pitäisi laittaa ja pyykkiä pestä ja... Niinpä. Ihanaa on kuitenkin välillä olla kotona ihan yksin ja rauhassa.

Mukavaa päivää ja viikkoa teille kaikille ja uusille lukijoille lämpimät tervetulotoivotukset! :)


3 kommenttia:

 1. Mä oon kahtonu tota samaista mattoa meille olkkariin, mutten oo vielä uskaltanu ostaa. Onko millanen käytössä, että pysyykö hyvin paikallaan? Kivalta taas teillä näyttää ja nautihan omasta ajasta :) -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä tykkään kyllä matosta kovasti. Meillä tosin sen päällä on raskas pöytä, että en osaa sanoa oikein tuosta paikallaan pysyvyydestä. Helppo on ainakin puhdistaa, sillä yhdet kissan oksennukset olen saanut helposti valkoiselta raidalta pois :D

   Arvaas oonko muuten Jenni ehtinyt käydä sitä vihreetä pipokangasta hankkimassa? No en.. Eurokankaasta kun en oikein kivoja löytänyt.

   Poista
  2. Täytyypä laittaa harkintaan, että josko tuo matto päätyisi meillekin. Meillähän ei (vielä ainakaan) sitä olohuoneen pöytää ole, että voi olla ettei niin hyvin paikallaan pysyis, mutta mietitään :) Ei mittään hätää pipon/pipojen kanssa. Kevääksikin ehtii, jos nyt ei mieluista kangasta löydy :)

   Poista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...