keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Virkatut ruusut

Viimeaikaiset tuotokset ovat osin töiden ja osin oman saamattomuuden takia onnettomia. Pieniä virkattuja ruusuja olen kuitenkin välillä iltaisin värkkäillyt. Nämä ruusut on tehty mukaillen Ninuskan ohjetta. Tämäntyyppisiä voisi kokeilla tehdä myös heijastinlangasta!Mukavaa viikkoa kaikille! Kiva, kun jaksatte käydä vilkuilemassa blogiani, vaikka päivitystahti on ollut hitaanlainen viimeaikoina. :)


tiistai 16. lokakuuta 2012

Voihan lapanen!

Minua ihmisenä kuvaa hyvin toimintani lankakaupassa. Eksyn kauppaan tai lankahyllylle vahingossa. Ihastun uusista väreistä ja langoista välittömästi. Ostan erinäisen määrän lankoja sen kummemin suunnittelematta, mitä niistä teen. Kotona alan tehdä jotakin - ilman minkäänlaista mallia tai ohjetta tietenkin. Saan aikaiseksi jotakin ja totean, että seuraavalla kerralla etsin jonkin kivan mallin, jonka mukaan teen. Seuraavalla kerralla toimin täsmälleen samalla tavalla kuin edelliselläkin. 

Alla on yksi edellä kuvaamani toimintasarjan tuotos. Ostin kivaa lankaa ja tein lapaset, joista tuli kyllä ihan käyttökelpoiset, mutta jälkikäteen ajateltuna niitä olisi voinut kyllä hieman suunnitellakin. Lankana on Novitan Kaiku ja tykkään kyllä tästä lilaan vivahtavasta greigestä kovasti. Lankaa on vielä jäljellä, ja siitä ajattelin neuloa jonkinmoisen tuubikaulurin. Sellaista en ole koskaan tehnyt, joten ehkä pieni suunnittelutuokio voisi tähän väliin olla paikallaan.. ;)
Niin muuten, mulla on nyt se opettajan työn autuus, eli syysloma! Täytyy kyllä todeta, että tämä loma tuli enemmän kuin tarpeeseen. Eka työsyksy mammaloman jälkeen on kyllä imenyt mehut tästäkin naisesta. Eilen aamuna sohvannurkassa täkkikasan alla pikkuneidin kanssa muistin taas, mikä kotona olemisessa oli ihaninta - hitaat aamut ja unenpöpperöinen lapsi! Ensi viikolla olen kuitenkin varmasti jo taas ihan valmis töihin! ;)

maanantai 8. lokakuuta 2012

Vähän kivempi sähkökaappi

Sähkökaapit eivät yleensä ole kodin kaunistuksia. Meillä sellainen sijaitsee eteisaulassa. Periaatteessa valkoinen kaappi naamioituu ihan hyvin valkoiseen seinään, mutta jokin aika sitten keksin, että sähkökaappia voi hyvin käyttää magneettitauluna. Siispä kaappia ovat koristaneet jo jonkin aikaa kivoilla magneeteilla kiinni olevat tärkeät valokuvat. Eilen sitten lätkäisin oven alalaitaan vielä tarran. 

Mielestäni tässä sisutustarrassa on kiva fontti ja sanomakin on sellainen, joka aamulla töihin lähtiessä  on hyvä iskostaa mieleen! sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Eväitä uuteen viikkoon

Sunnuntaipäivän tuotoksia: perunarieskoja ja omena-tyrnihilloa! Voisivat muuten toimia yhdessäkin, mutta eipä tullut kokeiltua..  Näillä eväillä uuteen viikkoon! :)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...